Στην Εθνική Κωφών ο Ερηνάκης του "ΑΟΚ Χανιά"

Μπάσκετ
Στην Εθνική Κωφών ο Ερηνάκης του "ΑΟΚ Χανιά"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και με τις οδηγίες του Γιώργου Καλαφατάκη...

Στην Πολωνία βρίσκεται από την Τρίτη (25/6) το απόγευμα ο παίκτης του ΑΟΚ Χανιά Γιάννης Ερηνάκης αφού συμπεριελήφθη στην 12άδα της Εθνικής μας ομάδας Κωφών που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από 27/6 έως 6/7. Με την Εθνική Κωφών συνεργάζεται όπως έχουμε γράψει και ο κρητικής καταγωγής πρώην προπονητής του "Ηράκλειο Ο.Α.Α." στην μεγάλη κατηγορία Γιώργος Καλαφατάκης...

 

Η σχετική ανακοίνωση από τους πρωταθλητές Κρήτης αναφέρει: "Η συμμετοχή του παίκτη του ΑΟΚ Χανιά στην Εθνική ομάδα κωφών αποτελεί μεγάλη τιμή και για το σύλλογό μας και φυσικά μια ακόμα πρόκληση για τον ίδιο τον παίκτη.

Η ομάδα ολοκλήρωσε τις προηγούμενες ημέρες την προετοιμασία της στο Καρπενήσι και στη συνέχεια στην Αθήνα και την αποστολή αποτελούν οι εξής:

Προπονητές της είναι οι: Θοδωρής Αλμπάνης και Γιώργος Καλαφατάκης. Την αποστολή αποτελούν οι: Πεταλάς, Απτόσογλου, Μίλιος, Γιαννόπουλος, Σταυρακόπουλος, Τασιούλης, Γρίλλης, Στρέκλας, Γκανάτσας, Ντικούδης, Ερηνάκης, Κωνσταντάρας, Βαγιόπουλος, Ντερτιλής, Τσαγκαρούλης, Τετώρος και Παπαδημητρίου. Ο Χάρης Γιαννόπουλος εκτελεί και χρέη τιμ μάνατζερ, ενώ ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος είναι γυμναστής.

Η Εθνική, η οποία ιδρύθηκε το 1991 συγκαταλέγεται στις μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις του αθλήματος χάρης τις διακρίσεις της. Από το 2000 μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει 6 μετάλλια σε Ευρωπαϊκά, Παγκόσμια πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής μας είναι απέναντι στις ΗΠΑ, την Παρασκευή (28/6) στις 17:00.

Καλή επιτυχία Γιάννη!!!!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News