Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV για την Εθνική U19

Μπάσκετ
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV για την Εθνική U19

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O πολλά υποσχόμενος παίκτης της ΑΕΚ κάλεσε τον κόσμο της Κρήτης δίπλα στην ελληνική ομάδα...

Η Εθνική Ελλάδος U19 βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που αρχίζει το Σάββατο στο Ηράκλειο.

Οι προπονήσεις επί κρητικού εδάφους συνεχίζονται όπως και παράλληλα τα δύο τελευταία τεστ πριν το τζάμπολ του πρωταθλήματος. Το σημερινό ραντεβού με τη Σερβία και το αυριανό με τις ΗΠΑ στα Δύο Αοράκια. Ένα από τα ατού αυτής της ομάδας, ο πολλά υποσχόμενος άσος της ΑΕΚ Νίκος Ρογκαβόπουλος μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV  και έκανε κάλεσμα στον κόσμο...

"Τον έχουμε ανάγκη τον κόσμο της Κρήτης, ξέρουμε την αγάπη του. Περιμένουμε πως και πως να ξεκινήσουμε στη διοργάνωση και να ζήσουμε τον παλμό που δίνει η κερκίδα στα Δυο Αοράκια", μας είπε για να κρατήσει χαμηλούς τόνους στο αγωνιστικό κομμάτι: "Ειναι ένα δύσκολο τουρνουά. Δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες. Δε θέλω να υποσχεθώ τίποτα. Όλα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο", σχολίασε. Τέλος, ο Ρογκαβόπουλος μίλησε και για τις εμπειρίες που πήρες μέσα στη σεζόν από την παρουσία του στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ που τερμάτισε τρίτη στην Basket League: "Ήταν σημαντικές και σίγουρα θα με βοηθήσουν. Κρατάω όλα τα θετικά ενόψει της συνέχειας και τώρα σκέφτομαι το πως θα βοηθήσω την Εθνική"!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News