Πανηγύρισαν την πρόκριση οι κορασίδες του ΟΑ Χανίων

Μπάσκετ
Πανηγύρισαν την πρόκριση οι κορασίδες του ΟΑ Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκαναν το απόλυτο σε τέσσερα παιχνίδια και συνεχίζουν...

Η ομάδα κορασίδων του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων τα κατάφερε. Τα κορίτσια της Φρόσως Δημητρουλάκη κατάφεραν να κερδίσουν τον Περιστεριώνα Τήνου, φτάνοντας στο 4 στα 4 κι έτσι βρίσκονται στο Final-6.

Ο ΟΑΧ έδειξε ανίκητος και στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς των προκριματικών, τα οποία διεξάγονται στο κλειστό του Μετς, περνώντας με ευκολία ένα ακόμη εμπόδιο, αυτό του Περιστεριώνα με το τελικό σκορ 49-32. Το παιχνίδι παρουσίασε ενδιαφέρον μέχρι το ημίχρονο, οπότε το 18-17 υπέρ του ΟΑΧ έγινε 34-21 με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και 49-32 με τη λήξη του αγώνα.

Παρότι ακολουθεί το τελευταίο παιχνίδι την Τετάρτη απέναντι στον πολύ αδύναμο, Διαγόρα Ραχών Ικαρίας, ο ΟΑΧ είναι ήδη στα τελικά.

Η Δασκουλίδου με 13 πόντους ήταν η πρώτη σκόρερ για τον ΟΑΧ ενώ η Πλυτά σημείωσε 23 για την ομάδα του Περιστεριώνα.

Τα 10λεπτα: 9-12, 17-18, 21-34, 32-49

Περιστεριώνας Τήνου (Παναγιώτης Σιώτης): Καλογεράκη , Μπρουντζάκη, Μπινιάκου, Καμπέρι 2, Μαραγκού, Λούβαρη Μ., Φώσκουλου, Βοϊνά 5(1), Τριανταφύλλου 2, Λούβαρη Α., Κλαυδιανού, Πλυτά 23(1). 

ΟΑΧ (Φρόσω Δημητρουλάκη): Τσώνη 5, Παπαδάκη Ελ., Λυβιάκη, Χαιρετάκη 10, Λουπασάκη, Γιακουμάκη 1, Καραμούστου 7, Ακρίβου 4, Παπαδάκη Στ., Δασκουλίδου 13, Κίντριλη 9(1), Πέσκου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News