ΝΒΑ Draft: Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης απέσυρε την συμμετοχή του

Μπάσκετ
ΝΒΑ Draft: Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης απέσυρε την συμμετοχή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι γίνεται με την περίπτωση του Ηρακλειώτη αθλητή

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε τους 47 παίκτες που απέσυραν το όνομά τους από την διαδικασία του ΝΒΑ Draft, με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη να συμπεριλαμβάνεται στην λίστα.

Ο Ηρακλειώτης γκαρντ/φόργουορντ αποφάσισε να μην βρίσκεται το όνομά του στο NBA, καθώς όταν είχε κάνει την κίνηση, ήθελε περισσότερο να βρεθεί στο EuroCamp του ΝΒΑ στο Μονακό, το οποίο τελικά ακυρώθηκε.

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε ότι συνολικά 47 παίκτες εκτός ΗΠΑ απέσυραν τη συμμετοχή τους, με την απόφαση παικτών όπως ο Λετονός Άρτους Ζάγκαρς της Μπανταλόνα, ο Γάλλος Αμπντουλά Εντογιέ της Σολέ, ο Νικίτα Μιχαϊλόφσκι της Αβτοντόρ, ο Ιταλός Πολ Εμπουά της Ροζέτο και ο Μπόρισα Σίμανιτς του Ερυθρού Αστέρα να παρουσιάζουν ενδιαφέρον, αφού αυτοί οι παίκτες συγκέντρωναν κάποιες πιθανότητες να ακούσουν το όνομά τους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι γεννημένοι το 1997 είναι αυτόματα διαθέσιμοι για το φετινό ΝΒΑ Draft. Αυτό σημαίνει ότι παίκτες όπως ο Αντώνης Κόνιαρης και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μπορούν θεωρητικά να επιλεγούν στο ΝΒΑ Draft, αν και με βάση τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή, αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει πιθανότητες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News