Νίκησε την Καβάλα και συνεχίζει το ΑΣΚΑ Ηράκλειο

Μπάσκετ
Νίκησε την Καβάλα και συνεχίζει το ΑΣΚΑ Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικράτησε 62-56 της Καβάλας και πηγαίνει στο εκτός έδρας με αβαντάζ +6 πόντους…

Μία ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του το ΑΣΚΑ Ηράκλειο στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην Α1 κατηγορία του μπάσκετ. Σήμερα νίκησε 62-56 την ομάδα της Καβάλας σε ένα παιχνίδι που στη μεγαλύτερη διάρκειά του ήταν ντέρμπι. Οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά μέχρι και τα μισά της 2ης περιόδου αλλά οι παίκτες του ΑΣΚΑ κατάφεραν να αντιδράσουν. Πίεσαν σε όλο το γήπεδο και έτσι το ημίχρονο έληξε με 28-26 υπέρ τους.

Οι παίκτες του Μάξιμου Χατζηδάκη στην 3η περίοδο έχτισαν μια διαφορά 15 πόντων όμως ένα σερί η Καβάλα κατάφερε, 2 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, να μειώσει τη διαφορά στους 4 πόντους για να διαμορφωθεί το τελικό 62-56. Το ΑΣΚΑ Ηράκλειο θα αντιμετωπίσει ξανά την Καβάλα το άλλο Σάββατο (15 Ιουνίου) έχοντας το πλεονέκτημα των 6 πόντων για την πρόκριση στον τελικό της Α2 όπου θα βρεθεί μία εκ των Παναθηναϊκού ή Ηρόδικου Κομοτηνής.

Τα δεκάλεπτα: 14-16,28-26(ημίχρονο), 47-35, 62- 56

ΑΣΚΑ Ηράκλειο (Χατζηδάκης, βοηθός: Κυριακούδη) : Χατζηδάκης 30 , Γαστεράτος, Χουρδάκης, Μαράκης, Σέβτσοβ 6 , Παπαδάκης Γ. , Σταματάκης 19, Χριστόφορος, Στυλιανακάκης 7, Παπαδάκης Φ., Ψαράκης

Α.Ο. Καβάλας (Αϊβαζίδης) : Βρασίδας, Πολυχρονιάδης 2, Μασμανίδης 4, Χατζησάββας 11, Πετράκης 8, Τσίλης 31

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News