default-image

Βισκαδουράκης: Παίκτες σαν τον Κατράνα τους μαρκάρεις παντού!

Μπάσκετ
Βισκαδουράκης: Παίκτες σαν τον Κατράνα τους μαρκάρεις παντού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δηλώσεις από τον προπονητή του Εργοτέλη που θεωρεί πως έχουν "δρόμο" οι τελικοί...

Ο προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Βισκαδουράκης σχολίασε ότι η σειρά των τελικών της ΕΚΑΣΚ είναι μεγάλη και έθεσε σαν στόχο το 1-1 κόντρα στον ΑΟΚ Χανιά στον αγώνα της Τετάρτης (29/05) στο Λίντο. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Κατράνα (σκόραρε στην εκπνοή) λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τέτοιου επιπέδου παίκτες δεν πρέπει να μένουν αμαρκάριστοι ούτε στο... σπίτι τους. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Οταν το παιχνίδι φτάνει να κρίνεται από ένα σουτ από έναν παίκτη που ανήκει σε άλλη κατηγορία στο 1,5 δευτερόλεπτο μόνο υπερήφανος μπορεί να είμαι για την ομάδα μου. Δεν έπρεπε να το φτάσουμε στην τελευταία επίθεση. Είχαμε μία καλή ευκαιρία να μην το φτάσουμε εκεί. Αλλά πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος για την προσπάθεια των παιδιών μου. Ηρθαμε παρά την ψυχολογική και σωματική κούραση, αλλά και τα προβλήματα που είχαμε όλη την εβδομάδα, ήμασταν μπροστά σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, όμως δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε. Να δώσω συγχαρητήρια στον ΑΟΚ Χανιά, ήταν μία δίκαιη νίκη. Ηταν ένα παιχνίδι όπου δείχνει ότι δίκαια αυτές οι δύο ομάδες είναι στον τελικό. Δεν καταφέραμε να κάνουμε το 1-0, αλλά συνεχίζουμε, η σειρά είναι μεγάλη και πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Δεν έχουμε χρόνο για να κοιτάξουμε το τι έγινε, πρέπει να δούμε το τι θα γίνει σε τρεις μέρες από τώρα, να δούμε τι μπορούμε να αλλάξουμε για να ισοφαρίσουμε τη σειρά».

Για το πόσο διαφορετικό θα είναι το παιχνίδι στο Ηράκλειο: «Δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα σε τρεις μέρες. Σίγουρα θα παρουσιαστούμε λίγο διαφορετικά και οι δύο ομάδες, αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα. Εύχομαι να αλλάξουμε λίγο τη συγκέντρωσή μας σε κάποιες λεπτομέρειες, γιατί όπως είδατε στο τέλος μας στοίχισαν. Μία λεπτομέρεια... Ναι μεν μπορεί να έβαλε από τα 10 μέτρα το σουτ, αλλά αυτού του επιπέδου οι παίκτες δεν είναι να τους αφήνεις χωρίς μαρκάρισμα ακόμα κι αν είναι... σπίτι τους. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Αυτό κάνουμε όλη τη χρονιά. Ηταν ένα ψυχοφθόρο παιχνίδι για όλους μας, αλλά τα παιδιά μου έχουν δείξει ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτές τις καταστάσεις. Εύχομαι να ξανάρθουμε εδώ το Σάββατο με το "1-1" στις τσέπες μας. Να ξεκουραστούμε τώρα, γιατί αυτό πρέπει να κάνουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News