Μπάσκετ

Εξώδικο στον ΕΣΑΚΕ και παραίτηση Γαλατσούλα ζητούν στον Ολυμπιακό

Οι ερυθρόλευκοι ζητούν την ανάκληση της επικύρωσης της βαθμολογίας και την αναβολή των play offs …

Την παραίτηση του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, την ανάκληση της επικύρωσης της βαθμολογίας για την κανονική περίοδο και βέβαια την αναβολή των play offs που είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν αύριο ζητάει ο Ολυμπιακός, μέσω εξώδικης επιστολής που έστειλε σήμερα στον ΕΣΑΚΕ!

Η ανακοίνωση της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ:

"Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός απέστειλε σήμερα (17/05) εξώδικη επιστολή στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε., με την οποία κάλεσε τον Σύνδεσμο να ανακαλέσει την παράνομη επικύρωση του πίνακα βαθμολογικής κατάταξης της Κανονικής Περιόδου του Πρωταθλήματος και να αναβληθεί άμεσα η έναρξη των πλέι-οφ.

Ταυτόχρονα, ζήτησε την άμεση παραίτηση του Προέδρου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., Ευάγγελου Γαλατσόπουλου και της Νομικής Συμβούλου, Ελένης Γονιδάκη, για όσα αναληθή και παραπλανητικά δήλωσαν εν γνώσει τους κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., κατευθύνοντας, με αυτόν τον τρόπο, τα μέλη να προβούν στη λήψη της σχετικής απόφασης.

Για ακόμη μία φορά, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός δηλώνει πως επιφυλάσσεται να στραφεί νομικά εναντίον κάθε νομικού και φυσικού προσώπου για την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων της ομάδας μας".

Σχόλια