Κοντά στο μπάσκετ του ΟΦΗ η οικογένεια Δανδάλη

Μπάσκετ
Κοντά στο μπάσκετ του ΟΦΗ η οικογένεια Δανδάλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη...

Η οικογένεια Δανδάλη ήταν κοντά στο μπάσκετ του ΟΦΗ και στο παιχνίδι της ανόδου με τη σχετική ανακοίνωση να δίνει τις λεπτομέρειες...

"Ιδιαίτερο συμβολισμό για τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, είχε η γιορτή του μπάσκετ του ΟΦΗ, για την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Και αυτό γιατί, σύσσωμη η οικογένεια Δανδάλη, βρέθηκε στα Δυο Αοράκια, προκειμένου να χειροκροτήσει και αυτήν την επιτυχία του ΟΦΗ.

Στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου, βρέθηκε ο πατέρας του, Αλέκος Δανδάλης, αλλά και ο αδερφός του, Τριαντάφυλλος Δανδάλης.

Η εταιρεία Δανδάλης, είναι χορηγός και του μπασκετικού ΟΦΗ, ωστόσο ο βασικός λόγος της παρουσίας της, στην γιορτή του μπάσκετ, ήταν το γεγονός πως στα τιμώμενα πρόσωπα, της φιέστας , ήταν ο Γιάννης Δανδάλης, για την προσφορά του στο σύλλογο, αλλά και για το μεγάλο φετινό επίτευγμα, με την άνοδο του βόλει του ΟΦΗ, στην A1.

Ετσι, η οικογένεια του, ήθελε να είναι δίπλα του σε αυτήν την τιμητική διάκριση και να εκφράσει με τον τρόπο της, τη στήριξη της, στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και την προσπάθεια που κάνει συνολικά στο σύλλογο.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ είναι τυχερός που μια οικογένεια, όπως η οικογένεια Δανδάλη, είναι δίπλα της αυτά τα δύσκολα οικονομικά χρόνια, για την κοινωνία, αλλά και για τον ΟΦΗ.

Και το κάνει, σε όλα τα τμήματα του ΟΦΗ.

Απο την ποδοσφαιρική ομάδα, με διαχρονικές σταθερές χορηγίες, εδώ και πολλά χρόνια, μέχρι τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πέρα από την αποκλειστική χρηματοδότηση του τμήματος βόλει, που έχει αναλάβει προσωπικά, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, η προσφορά της οικογένειας Δανδάλη είναι πολύ σημαντική και στα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου.

Ακόμη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ συγχαίρει τον σύνδεσμο Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ηρακλείου (Σ.ΒΕ.Κ.Η.), για την κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, που έγινε στη Χίο. « Η διάκριση των Βετεράνων της πόλης, δείχνει ότι παραμένουν, σαν το παλιό καλό κρασί» αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που εύχεται στον Σ.ΒΕ.Κ.Η. ανάλογες επιδόσεις και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2020 που θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News