Στον Εργοτέλη πιστεύουν πως μπορούν την απόλυτη ανατροπή

Μπάσκετ
Στον Εργοτέλη πιστεύουν πως μπορούν την απόλυτη ανατροπή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Βισκαδουράκης και Κώστας Βερτούδος μιλάνε στο neakriti.gr για τον αγώνα του Σαββάτου στα Χανιά με τον Κύδωνα που δεν θα έχει "αύριο"-Ο κόουτς έχρισε φαβορί για τον τίτλο τον ΑΟΚ Χανιά...

Το έργο το ξέρουν στον Εργοτέλη και θέλουν να το επαναλάβουν! Βρέθηκαν στους ημιτελικούς της ΕΚΑΣΚ με την «πλάτη στον τοίχο» αφού ο Κύδωνας είχε το προβάδισμα με 2-0 και όμως το Σάββατο θα δώσουν τη μάχη τους για να είναι αυτοί και φέτος στον τελικό μιας και το 0-2 το έκαναν ήδη 2-2! Οι «κιτρινόμαυροι» θα πάνε με τη ψυχολογία στα ύψη το Σάββατο στο κλειστό του Κλαδισού στα Χανιά και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνει και ο προπονητής Γιάννης Βισκαδουράκης;

«Σίγουρα έχουμε πετύχει κάτι δύσκολο και σημαντικό. Ασφαλώς έχουμε πλέον πολύ καλή ψυχολογία ενώ όταν είχαμε πάει για το πρώτο ματς στα Χανιά πριν λίγο καιρό δε μπορούσε να ισχύει αυτό! Τώρα θέλουμε να πιστεύουμε πως θα εξαρτηθεί από εμάς το παιχνίδι και αν έχουμε σωστή διαχείριση και το πάθος που χρειάζεται εγώ προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξος»!

Στο ίδιο μήκος κύματος μίλησε και ο αθλητής Κώστας Βερτούδος που πρόσθεσε: «Ο Κύδωνας έχει καλή ομάδα και μην ξεχνάτε πως παίζει στην έδρα του. Έχουμε κάνει ήδη το 0-2, 2-2 αλλά πρέπει να αναγνωρίζουμε πως η απόλυτη ανατροπή δεν είναι κάτι απλό σε επίπεδο Πλέι Οφ. Σίγουρα θα πάμε να δώσουμε μάχη, είναι εκτός έδρας ματς και μπροστά στο αντίπαλο κοινό αλλά εμείς θέλουμε να κερδίσουμε ξανά εκεί και να πάμε στους τελικούς!»

Να σημειωθεί πως στο αγωνιστικό μέρος ενόψει του αγώνα του Σαββάτου ο κόουτς Βισκαδουράκης αντιμετωπίζει προβλήματα που δεν του επιτρέπουν να κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία. Νοκ άουτ για το παιχνίδι στα Χανιά έχει τεθεί ο Δαπουλάκης ενώ υπάρχουν και δυο παικτες που αναμένεται να αγωνιστούν αλλά έχουν ήδη χάσει αρκετές προπονήσεις. Ο λόγος για τον Αλετρά και τον Κουμάκη.

                      «Φαβορί για τον τίτλο ο ΑΟΚ Χανιά»

Θελήσαμε όμως να ρωτήσουμε τον τεχνικό του Εργοτέλη και για τους τελικούς. Εκεί περιμένει την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι Κύδωνα-Εργοτέλη η ομάδα του ΑΟΚ Χανιά. Και παρόλο που αυτή την ομάδα οι «κιτρινόμαυροι» την είχαν κερδίσει στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ στην έδρα της (ηττήθηκαν στο Λίντο), ο Γιάννης Βισκαδουράκης τη θεωρεί φαβορί, με όποιον και αν αγωνιστεί… «Ο ΑΟΚ Χανιά είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με εμάς και τον Κύδωνα να είμαστε αουτσάιντερ. Το θεωρώ δεδομένο αυτό και δεν έχω πρόβλημα να το αναφέρω. Είναι μια ομάδα που έχει ένα μπάτζετ για μεγαλύτερη κατηγορία και παίκτες που έχουν παίξει στην Α1 και στην Α2. Εμείς δεν φοβόμαστε. Θέλουμε να πάμε στους τελικούς και να την αντιμετωπίσουμε και εκεί είναι γεγονός πως την πίεση θα την έχει ο αντίπαλος που κατεβαίνει σαν φαβορί να περάσει. Εμείς εκεί θα παίξουμε χωρίς μεγάλο άγχος και μη ξεχνάμε πως σε περίπτωση που περάσουμε οι τελικοί θα ξεκινήσουν χωρίς κάποιον να έχει το προβάδισμα…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News