Νέο double double από τον Αντετοκούνμπο

Μπάσκετ
Νέο double double από τον Αντετοκούνμπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκη των Μπακς στην πρεμιέρα των play offs του ΝΒΑ επί των Πίστονς με 121-86…

Με εμφατικό τρόπο ξεκίνησαν την προσπάθειά τους στα πλέι οφ του NBA οι Μπακς, οι οποίοι επικράτησαν με 121-86 των Πίστονς στο Μιλγουόκι.

Από την αρχή του αγώνα η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο είχε μπει πιο δυνατά, ολοκληρώνοντας το πρώτο 12λεπτο με 38-18 και το ημίχρονο έληξε με 70-43.

Στη συνέχεια, δεν άλλαξε κάτι στο δεύτερο μέρος, η παρέα του «Greek Freak» κυριάρχησε εκ νέου στο παρκέ και έδειξε αποφασισμένη να τελειώσει με συνοπτικές διαδικασίες την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο στο NBA.

Όσον αφορά τον Αντετοκούνμπο, έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Έπαιξε μόλις για 23 λεπτά και έκανε double-double.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σούπερ-σταρ πέτυχε 24 πόντους από (8/12 δίποντα, 1/5 τρίποντα και 5/12 βολές), έκανε ρεκόρ καριέρας σε postseason με 17 ριμπάουντ (14 αμυντικά - τρία επιθετικά), έδωσε τέσσερις ασίστ, έκλεψε μία μπάλα και παρακολούθησε την 4η περίοδο από τον πάγκο!

Η φάση που ξεχώρισε, ωστόσο, ήταν η στιγμή που ο Γιάννης θύμισε μία κίνηση που είχε κάνει την εποχή της απόλυτης κυριαρχίας του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ο Μάικλ Τζόρνταν.

Ο «Greek Freak» έκλεψε την μπάλα, έτρεξε στο ανοιχτό γήπεδο και με άλμα κοντά στη γραμμή των βολών, κάρφωσε στο αντίπαλο καλάθι. Μία κίνηση που είχε κάνει ο θρύλος των Μπουλς.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News