Το Ρέθυμνο ήταν... κολοσσός και συνέτριψε την ομάδα της Ρόδου

Μπάσκετ
Το Ρέθυμνο ήταν... κολοσσός και συνέτριψε την ομάδα της Ρόδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη μάχη της παραμονής η κρητική ομάδα έμεινε ζωντανή αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει την Κύμη

Το Ρέθυμνο Cretan Kings πέτυχε την δεύτερη σερί νίκη του και πέμπτη συνολικά στην Betshop Basket League, με εμφατικό τρόπο στο εντός έδρας νησιωτικό ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου με αντίπαλο τον Κολοσσό H Hotels (93-67), που έμεινε στις τρεις νίκες. 

Βέβαια, η νίκη της Κύμης δεν επέτρεψε στην κρητική ομάδα να την προσπεράσει (στην ισοβαθμία υπερτερεί το Ρέθυμνο) αλλά τίποτα δεν έχει χαθεί! Παράλληλα η ήττα του Λαυρίου ήταν ευνοική αφού δεν απομακρύνθηκε.

 Το σημερινό ματς ουσιαστικά κρίθηκε στην δεύτερη περίοδο, όταν η κρητική ομάδα με επιμέρους σκορ 30-8, «εκτόξευσε» την διαφορά από τους τρεις πόντους (29-26) στους 25 (59-34 σκορ πρώτου ημιχρόνου). Οι γηπεδούχοι με την δεύτερη σερί νίκη τους έμειναν «ζωντανοί» στην διεκδίκηση της παραμονής.

 Ο Άντονι Χίκι, που έκανε τριπλ νταμπλ με 14 πόντους, 10 ριμπάουντ και 16 ασίστ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Ρεθύμνου Cretan Kings, από το οποίο διακρίθηκαν, επίσης, οι Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ με 19 πόντους με 4/6 τρίποντα, Τράβις Ντάνιελς με 16 πόντους με 2/2 σουτ έξω από τα 6,75 μέτρα, και Ανδρέας Χριστοδούλου με 13 πόντους με 2/3 τρίποντα.

 Τα δεκάλεπτα: 29-26, 59-34, 78-48, 93-67. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News