Έκανε το 5χ5 ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο

Μπάσκετ
Έκανε το 5χ5 ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκησε 77-30 και τους Αετούς Κρήτης

Πέμπτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια έχει πετύχει το ΑΣΚΑ Ηράκλειο που νίκησε τους Αετούς Κρήτης στο κλειστό "Mελίνα Μερκούρη" της Αλικαρνασσού με 77-33 για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ με αναπηρικό αμαξίδιο.

Η ομάδα του Μάξιμου Χατζηδάκη ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, γεγονός που του έδωσε τη δυνατότητα  να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες. 

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που γέμισε το κλειστό γήπεδο του Ηροδότου, Μελίνα Μερκούρη και στήριξε την προσπάθεια μας για ακόμα μια φορά. Τέλος, θα θέλαμε να ευχηθούμε στην ομάδα των Χανίων καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα», τονίζει στην ανακοίνωση του ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο.

Η ομάδα του Ηρακλείου θα ταξιδέψει στην Πάτρα το επόμενο Σαββατοκύριακο (13,14 Απριλίου) για να αντιμετωπίσει τον Ήφαιστο για την 7η αγωνιστική.

Οι περίοδοι: 28-4, 45-11 (ημίχρονο), 59-18, 77-30

ΑΣΚΑ Ηράκλειο (Χατζηδάκης βοηθός :Κυριακούδη) : Χατζηδάκης 14,Γαστεράτος 4, Χουρδάκης, Ψαράκης 3, Μαράκης 2, Παπαδάκης Φ., Σεβτσοβ 8, Παπαδάκης Γ. 12, Σταματάκης 8, Χριστόφορος 4, Κοκκινάκης, Στυλιανακάκης 22.

Αετοί Κρήτης (Σκορδύλης) : Τσόλας 1, Κοκολάκης, Γκιζίλης, Ρεκούμης 2, Κουφός 23, Μπουχαλάκης, Σκορδύλης 4, Κωσταντάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News