Ξεκινάει το Final Four Γυναικών στα Χανιά

Μπάσκετ
Ξεκινάει το Final Four Γυναικών στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρίνεται ο κυπελλούχος στο μπάσκετ με τις ομάδες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της Νίκης Λευκάδας και της Δάφνης Αγίου Δημητρίου να συμμετέχουν στη διοργάνωση...

Ένα τριήμερο γεμάτο αγωνιστική δράση υψηλού επιπέδου ξεκινάει σήμερα σε Χανιά  αφού θα πραγματοποιηθεί τα Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας  Γυναικών στο μπάσκετ. 

Οι κορυφαίες ομάδες βρίσκονται στην Κρήτη διεκδικώντας το πρώτο τρόπαιο της σεζόν και το θέαμα αναμένεται μοναδικό. Οι ομάδες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της Δάφνης Αγίου Δημητρίου και της Νίκης Λευκάδας έχουν κλείσει θέση στην τελική φάση της διοργάνωσης. Όπως έγινε πρόσφατα και με το Κύπελλο Ανδρών στο μπάσκετ, στα «Δύο Αοράκια», έτσι και σε αυτό των Γυναικών, δικαίωμα εισόδου στο κλειστό του Κλαδισού έχουν μόνο μαθητές και αθλητές. Φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου εμφανίζεται ο πολυνίκης Ολυμπιακός που θα αντιμετωπίζει στον σημερινό ημιτελικό τον Παναθηναϊκό που είναι πρωτοπόρος στην Α2 κατηγορία, όπου αγωνίζονται ο ΟΑΧανίων και το Αρκάδι. Στον πρώτο ημιτελικό η Νίκη Λευκάδας έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Σήμερα: 16.00 Νίκη Λευκάδας – Δάφνη Αγίου Δημητρίου, 19.00 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Κυριακή: 12.00 Μικρός Τελικός, 15.00 Τελικός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News