Μπάσκετ

Την Παρασκευή η απόφαση για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Δεν βρέθηκε λύση ούτε στην σημερινή σύσκεψη της Αστυνομίας με τις ομάδες

Νέα αναβολή πήρε η απόφαση για το αν θα διεξαχθεί το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για την 19η αγωνιστική της Basket League (17/3), αφού μετατέθηκε για την Παρασκευή (15/3).

Στην σύσκεψη της αστυνομίας - παρουσία των εκπροσώπων των δύο ομάδων - που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί δεν βρέθηκε λύση, όπως δεν είχε βρεθεί ούτε χθες (12/3), με την απόφαση να μετατίθεται.

Το παιχνίδι αρχικά είχε οριστεί για το απόγευμα της Κυριακής (17/3, 17:00), αλλά δύο ώρες μετά είναι η προγραμματισμένη η σέντρα στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για την Super League. Η Αστυνομία έχει ζητήσει την αναβολή του ενός εκ των δύο αγώνων, αίτημα που δεν βρίσκει σύμφωνες τις διοργανώτριες αρχές.

Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά την διάρκεια της σύσκεψης ο Ολυμπιακός επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να κατέβει στο παιχνίδι αν οριστούν Έλληνες διαιτητές (ο ορισμός των διαιτητών θα γίνει την Πέμπτη 14 Μαρτίου), τονίζοντας ότι δεν θα ανοίξουν οι πόρτες του ΣΕΦ. Εκείνη την στιγμή οι εκπρόσωποι του ΕΣΑΚΕ απάντησαν πως το φαληρικό στάδιο πρέπει να ανοίξει έτσι κι αλλιώς, κάτι που οδήγησε σε διαφωνία.

Η αστυνομία εξέτασε τα επιχειρήματα των δύο πλευρών και αποφάσισε ότι τελικά θα παρθεί η τελική απόφαση για αναβολή ή όχι του ντέρμπι την Παρασκευή, όταν και πλέον θα έχει όλα τα δεδομένα στα χέρια της

Σχόλια