Στην μάχη της οκτάδας του Champions League ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Προμηθέας

Μπάσκετ
Στην μάχη της οκτάδας του Champions League ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Προμηθέας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι "δικέφαλοι" συγκρούονται στο κατάμεστο ΟΑΚΑ ενώ ο Προμηθέας δοκιμάζεται στην Τενερίφη στη ρεβάνς των «16» του Basketball League…

Συμπληρώνεται απόψε η οκτάδα των προημιτελικών του Basketball Champions League, στην οποία ήδη βρίσκονται από χθες Ναντέρ και Νίζνι, που απέκλεισαν Μπεσίκτας και Βενέτσια αντίστοιχα.

Στις 19:30 (ΕΡΤ) η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στη ρεβάνς της νίκης της με +9 στην Πυλαία. Ο Λούκα Μπάνκι δεν θα έχει στη διάθεσή του σίγουρα τους Ξανθόπουλο και Καββαδά, ενώ αμφίβολος είναι και ο Θίοντορ. Πάντως οι «κιτρινόμαυροι» ποντάρουν πολλά στην παρουσία του κόσμου τους, μιας και αναμένονται πάνω από 12-13 χιλιάδες στο γήπεδο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παλέψει για την υπέρβαση έχοντας ταξιδέψει στην Αθήνα με έντεκα παίκτες, μιας και νοκ άουτ ως το τέλος της σεζόν είναι ο Τζαμάλ Τζόουνς.

Στις 21:30 (Novasports 1) ο Προμηθέας καλείται να ολοκληρώσει ακόμη μια υπέρβαση κόντρα στην Τενερίφη. Οι Πατρινοί θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν το +12 του πρώτου αγώνα χωρίς τον Λίποβι που έμεινε στην Ελλάδα με δηλητηρίαση, ωστόσο επανέρχονται οι Χολ και Μπράουν που είχαν λείψει στο πρώτο ματς. Μια αλλά σημαντική απώλεια θα έχει και η κάτοχος του τίτλου του 2017, καθώς νοκ άουτ είναι ο Χαβιέρ Μπεϊράν.

Ο νικητής του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά εκείνον του Μπάνβιτ-Μπάμπεργκ έχοντας το πρώτο ματς εντός έδρας, ενώ ο νικητής του Τενερίφη-Προμηθέας εκείνον του Χάποελ Ιερουσαλήμ-Νεπτούνας, με το πρώτο ματς επίσης εντός έδρας. Οι πρώτοι προημιτελικοί θα διεξαχθούν 26-27 Μαρτίου και οι ρεβάνς 2-3 Απριλίου.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα (σε παρένθεση τα σκορ των πρώτων αγώνων):

Μπάνβιτ-Μπάμπεργκ 19:00 (79-81)

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 19:30 (84-75)

Χάποελ Ιερουσαλήμ-Νεπτούνας 19:45 (86-74)

Τενερίφη-Προμηθέας 21:30 (57-69)

Βίρτους Μπολόνια-ΛεΜάν 21:30 (74-74)

Μούρθια-Αντβέρπ 21:30 (67-75)

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News