Με νίκη στα Χανιά ξεκίνησε ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο

Μπάσκετ
Με νίκη στα Χανιά ξεκίνησε ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάλεσμα για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της περιόδου...

Ιδανικά ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα του ΑΣΚΑ Ηρακλειο στο 22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο.

Στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο Σούδας το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα του ΑΣΚΑ επικράτησε επί των Αετών με τελικό σκορ 38-77.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας ΑΣΚΑ Ηράκλειο αναφέρει: "Θέλουμε να συγχαρούμε τους αθλητές μας για την απόδοσή τους και να ευχηθούμε στην ομάδα των Χανίων καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα! Η ακτινογραφία του αγώνα.. Τελικό score : 38-77 Σκορ περιόδων : 12-17, 4-20, 10-22, 12-18 Διαιτητές : Κώτσου-Ξυλάς Αετοί Κρήτης (Σκορδύλης) : Ρεκούμης 2, Γκιζίλης 2, Τσόλας 3, Κοκολάκης 4, Κουφός 25, Σκορδύλης 2 ΑΣΚΑ Ηράκλειο (Χατζηδάκης, προπονητής β’: Κυριακούδη) : Χατζηδάκης 4, Χουρδάκης, Γαστεράτος 2, Μαράκης Παπαδάκης 10 , Σέβτσοβ 8, Σταματάκης 17, Χριστόφορος 10, Στυλιανακάκης 14, Κοκκινάκης, Ψαράκης 12 Τώρα το μυαλό μας βρίσκεται στην προετοιμασία της ομάδας εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ήφαιστο Πατρών. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου στα 2 Αοράκια! Θέλουμε τη στήριξη και την παρουσία του κόσμου."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News