default-image

Ιδρύεται Σύνδεσμος για τους Βετεράνους του μπάσκετ στο Ηράκλειο

Μπάσκετ
Ιδρύεται Σύνδεσμος για τους Βετεράνους του μπάσκετ στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Βετεράνοι αθλητές μπάσκετ του Ηρακλείου αποκτούν τον δικό τους σύνδεσμο.

Το Σάββατο 23/2 στις 11 π.μ. στη θύρα 1 του Παγκρητίου σταδίου, έχει οριστεί συνάντηση στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν ελεύθερα, όλοι οι βετεράνοι αθλητές μπάσκετ του Ηρακλείου (Άνδρες-Γυναίκες) στην οποία και θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τους σκοπούς της ίδρυσης του συνδέσμου, που δεν είναι άλλοι από την συμμετοχή σε κοινωνικές και αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και η προώθηση των αξιών του μπάσκετ.

Ήδη έχει οριστεί μια οργανωτική επιτροπή που «τρέχει» τα θέματα της ίδρυσης του συνδέσμου, στον οποίο έχουν δικαίωμα συμμετοχής, όλοι οι βετεράνοι αθλητές μπάσκετ του Ηρακλείου, άνδρες και γυναίκες.

Το όλο εγχείρημα έχει ξεκινήσει με πολύ όρεξη, ώστε οι βετεράνοι να ξαναβρεθούν και με μέσα από ένα κοινό φορέα να προσφέρουν με πολλούς τρόπους στο άθλημα αλλά και στην κοινωνία του Ηρακλείου.

Εκ μέρους των βετεράνων αθλητών ο Δημήτρης Δόντσιος, που συμμετέχει στην οργανωτική επιτροπή, τονίζει ότι "σε όλο τον κόσμο ενεργοποιούνται μεγάλοι αθλητές, βετεράνοι, κάνουν φιλανθρωπικούς αγώνες, οι νέοι μαθαίνουν την ιστορία τους και οι παλιοί ξαναθυμούνται. Είναι μια δύναμη που ενεργοποιείται. Θέλουμε και εμείς να δημιουργήσουμε ένα σύνδεσμο βετεράνων και είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα παιδιά από το Ηράκλειο που θέλουν να συμμετάσχουν. Είμαστε πολύ ζεστοί γιατί βλέπουμε την ανταπόκριση του κόσμου και σε όποιον έχουμε απευθυνθεί, έχει πει ότι θα είναι κοντά μας και θα συμβάλει στην προσπάθεια μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News