Μια ανάσα από το πρωτάθλημα Κρήτης τα κορίτσια του ΟΦΗ!

Μπάσκετ
Μια ανάσα από το πρωτάθλημα Κρήτης τα κορίτσια του ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέλουν μια νίκη ακόμα για να σφραγίσουν και μαθηματικά τον τίτλο

Mια νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κρήτης, που θα τους δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσουν την άνοδο στην Α2 γυναικών σε μπαράζ που θα γίνουν τον Ιούνιο στην Αθήνα, βρίσκεται η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ. Η ομάδα του Μάνου Καρλάφτη κέρδισε και τον Εργοτέλη με 57-39 και έκανε το 6Χ6.

Στα τρία παιχνίδια που έχει ακόμη ο ΟΦΗ (δυο με τον Ηρόδοτο και ένα με την Ιεράπετρα), θέλει μια νίκη για να σφραγίσει και μαθηματικά τον τίτλο.

«Είχαμε ελλείψεις στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, αλλά είχαμε και την ποιότητα για να τα καταφέρουμε. Είμαστε πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος που θα μας δώσει την δυνατότητα να διεκδικήσουμε την άνοδο στην Α2 γυναικών. Εχουμε δρόμο όμως ακόμη μέχρι εκεί» δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ γυναικών του ΟΦΗ, Μάνος Καρλάφτης. Αναλυτικά τα στοιχεία του αγώνα:

ΟΦΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 57-39

Διαιτητές: Μακρής-Χιωτάκης

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:20-7, 12-15, 10-4, 15-13

ΟΦΗ (Καρλάφτης): Ιατράκη 22 (4), Αγαθαγγέλου 2, Τζανετή, Κοντογιάννη 2, Τζαγκαράκη 4, Μαθιουδάκη 7 (1), Χριστοφοράκη 6, Λογοθέτη 3, Λιόντα 11 (1).

Εργοτέλης (Κομψέλης): Τάκου, Γιαννουλάκη, Καραπιδάκη 2, Σαβουϊδάκη, Επιτροπάκη 3, Καμαράδου 6, Βαβαλή 4, Συμεωνίδη 6, Μέτα 6, Καντέλη 12.

H Βαθμολογία (σε 7 ματς):

ΟΦΗ 12*

Εργοτέλης 11

Ηρόδοτος 7**

Ιεράπετρα 6*

*Έχει ένα ματς λιγότερο

**Έχει δυο ματς λιγότερα

Επόμενη αγωνιστική (8η):

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News