Νέοι Διαιτητές στο Σύνδεσμο της Κρήτης

Μπάσκετ
Νέοι Διαιτητές στο Σύνδεσμο της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έγιναν γνωστά τα ονόματα των Δόκιμων Διαιτητών μπάσκετ του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ ...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στο Βαρδιναγιάννειο Αθλητικό Κέντρο οι εξετάσεις της «σχολής διαιτησίας 2018-2019», που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, τα μαθήματα της οποίας ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο.

Η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος, υπό την επίβλεψη του Γενικού Γραμματέα της κ. Ντάβαρη Παναγιώτη και του Προέδρου του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. κ. Μαχαιριανάκη Μιχάλη, με το υπ. αριθμ. 105/12.02.2019 έγγραφό της ενέκρινε τους παρακάτω διαιτητές. Οι εν λόγω διαιτητές ονομάζονται Δόκιμοι Διαιτητές και μπορούν να διευθύνουνπαιχνίδια τοπικών κατηγοριών της Ένωσης Κρήτης.

Ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. τους συγχαίρει για την ένταξη τους στην διαιτητική οικογένεια και εύχεται καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία σε όλους και δεσμεύεται ότι θα είναι συμπαραστάτης τους καθ΄ όλη την διάρκεια της πορείας τους. Πρόκειται για τους: Γεωργακοπούλου Σουζάνα, Γιαννέτου Σάββα, Διλβόη Σωκράτη, Δουλή Θεόδωρο, Κανακάκη Ηλία, Λελεδάκη Σταυρούλα, Μακράκη Βαγγέλη, Ντεβε Δημήτρη, Ρώτα Γιάννη, Σκανδαλάκη Νίκο, Σταγάκη Στέλλα, Τεπερίδη Βασίλη, Τούλη Γιώργο και Χρηστάκη Χριστόφορο.

Από το Σύνδεσμο Διαιτητών ευχαριστούν το σωματείο του Ο.Φ.Η. για την προθυμία του να συμμετάσχουν οι υποψήφιοι διαιτητές στο Τουρνουά Funny Ball για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News