Εκείνοι "Ευχαριστώ" - Εμείς Ευχές και Χειροκρότημα!

Μπάσκετ
Εκείνοι "Ευχαριστώ" - Εμείς Ευχές και Χειροκρότημα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

-Παιγνίδι γεμάτο από κίνητρα γοήτρου μας περιμένει την Πέμπτη (20:30) στα "Δύο Αοράκια" με την εθνική μας ομάδα μπάσκετ των ανδρών, αντιμέτωπη με τη Γεωργία, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Με εξασφαλισμένη την παρουσία της στην Κίνα θέλει νίκες γοήτρου, τόσο στο παιγνίδι μπροστά στο ένθερμο κρητικό κοινό, όσο και εκτός έδρας με τη Γερμανία την Κυριακή, στο τελευταίο παιχνίδι της στα προκριματικά.

-Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θανάσης Σκουρτόπουλος δικαίωσε το σχόλιο μας «Έρχονται να πουν Ευχαριστώ», δηλώνοντας με την άφιξη της αποστολής στο Ηράκλειο:

«Επιστρέψαμε για να κλείσουμε και μια επιτυχημένη πορεία στο γήπεδο αυτό, στην έδρα που χρησιμοποιήσαμε και που ανταποκρίθηκε στον μέγιστο βαθμό. Έτσι, είμαστε εδώ για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας εντός έδρας».

-Η δήλωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Θα είμαι με την Εθνική Ελλάδας στη Κίνα», διαπνέει κατακόρυφα την αγαπημένη!

- Οι διεθνείς μας ήλθαν να μας πουν «Ευχαριστώ» και μείς θα είμαστε εκεί την Πέμπτη, στα «Δύο Αοράκια», να τους ευχηθούμε ένα ακόμη θαύμα στο Παγκόσμιο της Κίνας!

-Με αφορμή την παρουσία της εθνικής μας ομάδας τα φώτα πέφτουν πιο δυνατά την Τετάρτη  στις 12 μεσημέρι στο ξενοδοχείο Ibis, στην κλήρωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος εφήβων που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο από τις 29 Ιουνίου ως τις 7 Ιουλίου 2019.

-Επί ποδός ο δραστήριος πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ Μπάμπης Μαρκάκης, η δράση του οποίου είναι καταλυτική για όλα τα μεγάλα συμβάντα που συμβαίνουν στην Κρήτη, με τρομερή διεθνή ακτινοβολία. Κεντρικό πρόσωπο αναφοράς και κινητήριος μοχλός πολλών καλών…

- Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε χτες προγραμματική σύμβαση με τον δήμαρχο Ζακύνθου Παύλο Κολοκοτσά παρουσία του τέως υπουργού και βουλευτή Ζακύνθου Σταύρου Κοντονή για το έργο: «Αντικατάσταση Ξύλινου Δαπέδου στο κλειστό Γυμναστήριο Παναγούλας».  Κι ας τον περίμεναν στο Ηράκλειο (με επίσημη προαναγγελία) για την παρουσίαση του προγράμματος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Κωφών… που πήρε αναβολή.

- Πολύ πιθανόν να ήθελε να αποφύγει τον τελικό του μπάσκετ μετά τα όσα έγιναν στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και το «στρινγκάκι» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Η ενόχλησή του εμφανής σε χθεσινή του συνέντευξη στην εκπομπή «Παιχνίδια εξουσίας»: "Και δεν αναφέρομαι μόνο στην αποχώρηση του Ολυμπιακού, αλλά και σε όσα επακολούθησαν, με εσώρουχα στο παρκέ. Αυτά τα πράγματα είναι αδιανόητα".

-Ο υφ. αθλητισμού υποστήριξε ότι η Πολιτεία δεν ασχολείται με την διαιτησία, αλλά …δήλωσε ότι έπρεπε να έχουν γίνει αλλαγές στην ΚΕΔ από πέρσι. (Για το παρατράγουδο του κουτσού μπασκετικού ντέρμπι των "αιωνίων").

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News