default-image

Μπάνκι: Να αρχίσει νέα εποχή για την ΑΕΚ

Μπάσκετ
Μπάνκι: Να αρχίσει νέα εποχή για την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ιταλός έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε Μάκη Αγγελόπουλο και Ντράγκαν Σάκοτα...

Ο κοουτς Μπάνκι έβγαλε το καπέλο στους παίκτες της ΑΕΚ και αναγνώρισε την προσφορά των Μάκη Αγγελόπουλου και Ντούσαν Σάκοτα μετά την κατάκτηση του Διηπειρωτικού. 

«Είναι μεγάλη μέρα για την ΑΕΚ. Πέρσι η ομάδα κατακτούσε τον πρώτο της τίτλο στη νέα εποχή, ακολούθησε το BCL και τώρα κλείσαμε τον κύκλο με αυτό το σπουδαίο τρόπαιο. Ευχαριστούμε όσους μας βοήθησαν να φτάσουμε εδώ. Ο πρόεδρός μας, Μάκης Αγγελόπουλος, που είναι οραματιστής, που παρέλαβε την ομάδα χρεοκοπημένη και την έφερε ως εδώ, ενώ ο Ντράγκαν Σάκοτα πέρσι οδήγησε την ομάδα στους δύο τίτλους. Το ότι η ομάδα κατέκτησε τον τίτλο αυτό, οφείλεται στους ίδιους. Ο κόσμος της ΑΕΚ μπορεί να πανηγυρίζει. Η ομάδα έκανε εξαιρετική δουλειά αυτό το τριήμερο απέναντι σε δύο πολύ καλές ομάδες. Παίξαμε με χαρακτήρα και αυτό μετρά περισσότερο από όλα. Ευχαριστούμε όλοι και τις οικογένειές μας, γιατί οι ζωές τους δεν είναι εύκολες. Είναι ξεχωριστή βραδιά για όλους μας και ελπίζω από σήμερα να αρχίσει μια νέα εποχή με την ΑΕΚ και οι παίκτες μου να έχουν τη δυνατότητα να τελειώσουν με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν στο πρωτάθλημα και το BCL που μπαίνει σε μια κρίσιμη καμπή», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Για την ένταση στο φινάλε είπε: «Η ΑΕΚ μετά τον τίτλο του 1968 ο Ντράγκαν Σάκοτα ήταν ο μόνος που έφερε τίτλους. Το καλοκαίρι αποφάσισε να σταματήσει, ήθελε στο φινάλε να καθίσει στον πάγκο παρά το πρωτόκολλο και το άξιζε. Είναι ξεχωριστός άνθρωπος. Δεν ήθελα να προσβάλω κάποιον, αλλά θέλαμε να έρθει να καθίσει με τα άλλα παιδιά, κι ας έμεναν μόνο τρία δευτερόλεπτα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News