Μπάσκετ

Ολυμπιακός: «Ξένοι διαιτητές αλλιώς δεν κατεβαίνουμε με ΠΑΟ»

Επίσημη θέση των ερυθρόλευκων για τα επόμενα παιχνίδια ενώ τονίζουν ότι είναι ανεπιθύμητος στο ΣΕΦ ο Γιαννακόπουλος

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποιώντας πως εφόσον δεν υπάρχουν αποκλειστικά ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι της με τους «πράσινους» στις εγχώριες διοργανώσεις, δεν προτίθενται να κατεβαίνουν στους αγώνες.

Επιπλέον, ζητούν τον οριστικό αποκλεισμό των Αναστόπουλου, Παναγιώτου και Μάνου από τα παιχνίδια τους σε ελληνικό πρωτάθλημα και κύπελλο.

Τέλος, επισημαίνεται πως δεν θα επιτραπεί η είσοδος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΣΕΦ, ανεξάρτητα από την ιδιότητά που θα έχει.

Η ανακοίνωση:

Κατόπιν των γεγονότων που διαδραματίστηκαν στο πλαίσιο του χθεσινού (13/02) αγώνα, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός γνωστοποιεί τα ακόλουθα: 

  • Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, η ομάδα μας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οιονδήποτε αγώνα των εγχώριων διοργανώσεων εναντίον του Παναθηναϊκού, χωρίς την παρουσία αποκλειστικά ξένων διεθνών διαιτητών. 
  • Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, η ομάδα μας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οιονδήποτε αγώνα των εγχώριων διοργανώσεων εναντίον έτερων αντιπάλων και στον οποίο είτε θα έχει οριστεί είτε θα έχει κληρωθεί οιοσδήποτε από τους διαιτητές του χθεσινού αγώνα κ.κ. Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου. 
  • Καλούμε τις αρμόδιες Αρχές να διερευνήσουν ενδελεχώς τα αίτια "κατάρρευσης" της στοιχηματικής απόδοσης που προβλεπόταν σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού κατά τον χθεσινό αγώνα και η οποία επήλθε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ακριβώς μετά την ανακοίνωση των ορισθέντων διαιτητών από την Κ.Ε.Δ. 
  • Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, δεν θα επιτραπεί η είσοδος του Δ. Γιαννακόπουλου στο Σ.Ε.Φ., με οιαδήποτε ιδιότητα και εάν ο τελευταίος επιχειρήσει να προσέλθει.

Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια