Μπάσκετ

Τιμές για το κρητικό μπάσκετ στην κοπή πίτας του Συνδέσμου Προπονητών

Ξεχωριστές βραβεύσεις για Νίκο Τούλη και Μιχάλη Κανάκη...

 Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης βράβευσε τα μέλη του από την Κρήτη Νίκο Τούλη και Μιχάλη Κανάκη για την προσφορά τους στο άθλημα αλλά και τους νεότερους προπονητές Γωνιωτάκη και Πλευράκη για τις επιτυχίες τους.

Ξεχωριστή λόγω ευρωπαϊκού τροπαίου ήταν και η βράβευση του Ντράγκαν Σάκοτα που κατέκτησε σαν προπονητής με την ΑΕΚ το Champions League!

Ο Νίκος Τούλης έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook για τη βράβευσή του: «Ευχαριστώ τον αγαπητό πρόεδρο του ΣΕΠΚ Παναγιώτη Γιαννάκη , τους συναδέλφους μέλη του Δ.Σ , καθώς κ τους Έλληνες προπονητές .Νοιώθω ιδιαίτερη χαρά κ μεγάλη συγκίνηση γι αυτή την τιμητική διάκριση ,η οποία αποκτά την δική της , μεγάλη για μένα τιμή ,αφού έρχεται από τους Έλληνες προπονητές κ θα πάρει την δική της περίοπτη θέση ,στο μπασκετικό μου αρχείο. Ευχαριστώ την οικογένεια μου και τους δικούς μου ανθρώπους για την στήριξη κ συμπαράσταση τους , που σε κάθε βήμα μου ήταν κ είναι πάντα δίπλα μου. Επιτρέψτε μου την τιμητική αυτή διάκριση να την μοιραστώ με όλους τους κατά καιρούς αθλητές -προπονητές -διοικητικά στελέχη ,που χωρίς αυτούς δεν θα φτάναμε μέχρι εκεί που πήγαμε .Πάντα θυμάμαι με ευγνωμοσύνη αξέχαστους ανθρώπους –που λείπουν σήμερα από την ζωή - για την μεγάλη συμβολή τους στην εξέλιξη της προπονητικής διαδρομής μου .Εύχομαι σ όλους να είστε γεροί , χαρούμενοι κ κάθε επιτυχία σε προσωπικό κ αθλητικό στόχο . Ευχαριστώ πολύ.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια