Τρομερό ντεμπούτο Κιλπάτρικ με Παναθηναϊκό

Μπάσκετ
Τρομερό ντεμπούτο Κιλπάτρικ με Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αμερικανός ήταν εντυπωσιακός στη νίκη με 87-62 στην έδρα της Κύμης

Ο Σον Κιλπάτρικ έκανε σήμερα το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκό και… οργίασε στο εύκολο πέρασμα του Παναθηναϊκού με 87-62 από την έδρα της Κύμης.

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ έβγαλε εξαιρετικά στοιχεία, έβαλε τέσσερα τρίποντα και ξεχώρισε στην πρώτη του εμφάνιση με τους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο απολογισμός του ήταν 20 πόντοι σε 23' με 3/4 δίποντα, 4/7 τρίποντα και 2/2 βολές, αλλά και 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Έτσι, οι «πράσινοι» πήραν άνετα το διπλό στη Χαλκίδα και ανέβηκαν στο 12-0 του πρωταθλήματος, παρά τις απουσίες των Νικ Καλάθη - Κιθ Λάνγκφορντ - Θανάση Αντετοκούνμπο και πλέον στρέφονται στο μεγάλο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας (18/1). Καλός κατά διαστήματα ήταν και ο Λούκας Λεκαβίτσιους, άρεσε πολύ ο Ίαν Βουγιούκας, θετικός και ο Ντίνος Μήτογλου.

Από την άλλη, η Κύμη υποχώρησε στο 2-11 της βαθμολογίας, δεν είχε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και δοκίμασε πράγματα και σχήματα, ενόψει του ματς - φωτιά με τον Πανιώνιο για το ελληνικό πρωτάθλημα (19/1).  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News