Μπάσκετ

Παρουσία μαθητών και αθλητών ο τελικός στα «Δύο Αοράκια»

Ακολουθεί το περυσινό μοντέλο η ΕΟΚ …

Παρουσία μαθητών από σχολεία της Κρήτης και αθλητών στις κερκίδες στα «Δύο Αοράκια» θα διεξαχθεί και ο φετινός τελικός Κυπέλλου μπάσκετ. Η ΕΟΚ αποφάσισε να ακολουθήσει το περσινό πετυχημένο μοντέλο και έτσι δεν θα υπάρχει παρουσία φιλάθλων των φιναλίστ που θα αναδειχθούν μετά τους ημιτελικούς.

Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 17 Φεβρουαρίου, ενώ στις 13 του μήνα θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί, Κύμη-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Παρουσία μαθητών από τα σχολεία της Κρήτης θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ανδρών της περιόδου 2018-19, που έχει οριστεί για την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στο κλειστό «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο.

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ αποφάσισε να επαναληφθεί η διαδικασία που ακολουθήθηκε και στον τελικό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και είχε δημιουργήσει μια όμορφη και φίλαθλη ατμόσφαιρα . Στο προσεχές διάστημα θα υπάρξουν συσκέψεις με την συμμετοχή των αρμοδίων και των συμμετεχόντων προκειμένου να συμφωνηθούν όλες οι λεπτομέρειες διεξαγωγής του αγώνα.

Σχόλια