Μπάσκετ

Διαμαρτυρία Ρεθύμνου για τη διαιτησία Κορομηλά

Αναφέρουν ότι με τις αποφάσεις του καθόρισε το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings εξέδωσε επίσημη διαμαρτυρία για την διαιτησία στο ματς με τον Ήφαιστο Λήμνου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι αποφάσεις του Ηλία Κορομηλά καθόρισαν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Αναλυτικά η διαμαρτυρία του Ρεθύμνου:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Στην πολύχρονη παρουσία μας στο πρωτάθλημα etshop Basket League δεν έχουμε ποτέ ασχοληθεί με την διαιτησία. Λυπούμαστε ειλικρινά που είμαστε υποχρεωμένοι στην αρχή της χρονιάς να το πράξουμε και να διαμαρτυρηθούμε για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα μας στον αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου.

Κατά κοινή διαπίστωση ο διαιτητής Ηλίας Κορομηλάς με τις αποφάσεις του καθόρισε το αποτέλεσμα, αδίκησε κατάφωρα την ομάδα μας και δεν μας επέτρεψε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να διεκδικήσουμε την νίκη.

Αδιάψευστος μάρτυρας το βίντεο του αγώνα που μπορεί να επιβεβαιώσει το δίκαιο της αγανάκτησης μας. Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings από τα πρώτα βήματα της στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού Μπάσκετ στηρίχθηκε και στηρίζεται σε μια διαφορετική φιλοσοφία που έχει αρχές τις οποίες με χαρά είδαμε να υιοθετούν οι περισσότερες ομάδες.

Πρεσβεύουμε την νοικοκυρεμένη διοίκηση, την διαφάνεια, την δουλειά σε βάθος, το fair play και την ανάπτυξη αρχών όπως η κοινωνική προσφορά και ο εθελοντισμός.Είναι υποχρέωση όλων μας να προστατέψουμε τις υγιώς σκεπτόμενες και αγωνιζόμενες ομάδες από εξωαγωνιστικούς παράγοντες που επηρεάζουν ή όπως στην περίπτωση του αγώνα Ρέθυμνο Cretan Kings – Ήφαιστος Λήμνου ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ το αποτέλεσμα.

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα και δικαιοσύνη στην αντιμετώπιση όλων..»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια