Μπάσκετ

Πέντε διαιτητές του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. προήχθησαν σε μεγαλύτερες κατηγορίες

Καρανικόλα Αλεξάνδρα, Μαραγκάκης Ανδρέας, Καρανικόλα Ελένη, Κατσαπρακάκης Χρήστος και Σκανδαλάκης Νικόλαος είναι οι διαιτητές που ανέβηκαν επίπεδο...

Ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Ο.Κ (ΚΕΔ/ΕΟΚ) σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Ο.Δ.Κ.Ε), οι πίνακες με τους νέους διαιτητές Εθνικών κατηγοριών. 

Για μια ακόμη χρονιά αποδείχθηκε εμπράκτως ότι η Κρητική διαιτησία χαίρει τη εμπιστοσύνης των αρμόδιων Επιτροπών, καθώς πέντε απ’ τους αξιολογημένους διαιτητές του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης προάχθηκαν σε υψηλότερες κατηγορίες και αυτό αποτελεί μια σημαντική επιτυχία. Συγκεκριμένα οι: Καρανικόλα Αλεξάνδρα και Μαραγκάκης Ανδρέας προήχθησαν απ’ τη Β’ στην Α2 εθνική κατηγορία και οι: Καρανικόλα Έλενα, Κατσαπρακάκης Χρήστος και Σκανδαλάκης Νικόλαος προήχθησαν απ’ τη Γ΄ στη Β΄ Εθνική κατηγορία.


«Η συγκεκριμένη επιτυχία αποτελεί τον καρπό της συνεχούς προσπάθειας τόσο των ιδίων, όσο και του Συνδέσμου μας ο οποίος μεριμνά διαρκώς για την εκπαίδευση και πρόοδο των μελών του, έχοντας σαν σκοπό την αναβάθμιση της διαιτησίας σε τοπικό κι εθνικό επίπεδο. Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του ΣΥΔΚΑΚ συγχαίρουν θερμά τα ανωτέρω μέλη τους, εύχονται καλή επιτυχία στα παιχνίδια που διευθύνουν, καλή σταδιοδρομία και γρήγορα να πραγματοποιηθούν τα όνειρα τους γι’ άνοδο και σε ανώτερες κατηγορίες της διαιτησίας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΣΥ.Δ.ΚΑ. Κ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια