Μπάσκετ

Στο αρχείο η υπόθεση δωροδοκίας για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Το πειθαρχικό όργανο της Ευρωλίγκας αποφάσισε να βάλει στο… συρτάρι την καταγγελία του Ολυμπιακού, ότι ο Παναθηναϊκός δωροδόκησε τους διαιτητές του ντέρμπι για την 6η αγωνιστική της διοργάνωσης στο ΟΑΚΑ.

Από τη στιγμή που δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία όσον αφορά την εν λόγω καταγγελία από την πλευρά της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να τη βάλει στο... αρχείο και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να βγάζει ανακοίνωση όπου έκανε λόγο για δικαίωση. 

H ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ χαιρετίζει την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Euroleague, μέσω της οποίας καταρρίφθηκε η εις βάρος της σκευωρία από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Αυτή η απόφαση αποτελεί μια τεράστια δικαίωση για εμάς, αλλά παράλληλα και μια νίκη απέναντι στα ψέματα και τις συκοφαντίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και των διοικούντων της. Πλέον, τον λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία έχουμε προσφύγει προκειμένου να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι συκοφάντες. Παράλληλα, αναμένουμε από την Euroleague να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα απέναντι σε εκείνους που δυσφημίζουν με ψέματα το άθλημα και τη διοργάνωση».

Σχόλια