Μπάσκετ

Νέo Σούπερμαν αποκάλεσε ο Σακίλ Ο΄Νίλ τον Αντετοκούνμπο

Τεράστιο κομπλιμέντο από τον σπουδαίο Σακίλ…

O Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο νέος Σούπερμαν του ΝΒΑ. Δεν το λέμε εμείς αυτό, αλλά ο άνθρωπος που είχε αυτό το παρατσούκλι όταν έπαιζε στο ΝΒΑ: Ο τεράστιος - κυριολεκτικά και μεταφορικά - Σακίλ Ο'Νίλ!

Μιλώντας αρχικά στην εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου Στίβεν Σμιθ και ακολούθως σε εκπομπή στο ΝΒΑ TV, o Σακ είπε ότι πλέον δίνει στον Γιάννη το παρατσούκλι "Σούπερμαν", λέγοντας ότι είναι η δική του εποχή πλέον!

Αρχικά ο Σακ μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Σμιθ, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δεν έχω δώσει ποτέ το παρατσούκλι μου αυτό σε κανέναν, αλλά το δίνω σε αυτόν (σ.σ τον Γιάννη). Είναι ο νέος Σούπερμαν"!


Λίγο αργότερα, ο Ο'Νίλ το είπε αυτό και στην τηλεοπτική εμφάνισή του στο ΝΒΑ TV σε διάλογο που είχε με τον Κένι Σμιθ. Συγκεκριμένα, ο διάλογός του με τον Σμιθ ήταν ο εξής:

Ο'Νιλ: "Αποποιούμαι του ονόματος του Σούπερμαν και το δίνω στον "Greek Freak". Αυτός είναι τώρα ο νέος Σούπερμαν"

Σμιθ: "Μπορεί να βάλει την κάπα;"

Ο'Νίλ: "Κάθε μέρα, όλη μέρα. Είναι η δική του εποχή. Γιάννη είσαι ο νέος Σούπερμαν!"

Σμιθ: "Ο Σούπερμαν είναι στο κτίριο!"

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο παρελθόν ο Ο'Νίλ είχε αρνηθεί να δώσει το συγκεκριμένο παρατσούκλι στον Ντουάιτ Χάουαρντ όταν αυτός κυριαρχούσε κάτω από τα καλάθια στο ΝΒΑ. Για την ακρίβεια, το γεγονός ότι ο Χάουαρντ είχε υιοθετήσει αυτό το παρατσούκλι υπήρξε λόγος κόντρας. Με τον Γιάννη όμως δεν είχε κανένα πρόβλημα!

Πηγή: sport24.gr

Σχόλια