Xωρίς Λούντζη και Μουράτο η Εθνική

Μπάσκετ
Xωρίς Λούντζη και Μουράτο η Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δύο παίκτες αποκλείστηκαν από το αυριανό παιχνίδι με την Γερμανία στην Πάτρα...

H Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την Γερμανία (30/11, 19:00) και οι Μιχάλης Λούντζης και Βασίλης Μουράτος είναι οι δύο παίκτες που στην 3η "στροφή" της β' φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα μείνουν εκτός δωδεκάδας.

Οι δύο γκαρντ, όμως, αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με την Σερβία (3/12, 21:15), καθώς νωρίτερα ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είχε δηλώσει πως "σίγουρα θα καταφέρουν να πάρουν συμμετοχή όλοι, είτε κόντρα στη Γερμανία είτε απέναντι στη Σερβία τη Δευτέρα. Είναι και μια επιβράβευση γιατί όλο αυτό το διάστημα όποτε χρειάστηκε όλα αυτά τα παιδιά ήταν μαζί μας. Καλέσαμε και κάποια νεαρά παιδιά, ώστε να γνωρίσουν από κοντά τι εστί η Εθνική. Πρέπει να προετοιμάσουμε το επόμενο βήμα βάζοντας κάποια παιδιά για να έχουν αρχικά επαφή με την ομάδα και στη συνέχεια να έχουν πιο σημαντικό ρόλο. Θα ανακοινώσουμε μετά την προπόνηση τη δωδεκάδα. Είναι κάπως πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Όποιος μείνει εκτός για την Παρασκευή, πιστεύω πως τη Δευτέρα θα μπορέσουμε να τον επιβραβεύσουμε, έστω και με έναν μικρό χρόνο συμμετοχής".

Οι Γιάννης Μπουρούσης, Γιάννης Αθηναίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης,Δημήτρης Μαυροειδής, Λευτέρης Μποχωρίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Μιχάλης Τσαϊρέλης και Λίνος Χρυσικόπουλος θα είναι στην δωδεκάδα της Εθνικής στο ματς με την Γερμανία.

Πηγή: sport24.gr 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News