Τα συγχαρητήρια του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. στους Χουλιάρα και Πίπλιο για τα πτυχία

Μπάσκετ
Τα συγχαρητήρια του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. στους Χουλιάρα και Πίπλιο για τα πτυχία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαρά και ικανοποίηση για τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίριστης Κρήτης που είδαν δύο συναδέλφους τους να ολοκληρώνουν με επιτυχία τις σπουδές τους στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και να παίρνουν πτυχίο. Ο λόγος για τους Γιώργο Χουλιάρα και Παναγιώτη Πίπλιο. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. 

«Θα θέλαμε να συγχαρούμε το πρώην μέλος του Συνδέσμου μας και νυν του Συνδέσμου Αχαΐας κο Χουλιάρα Γεώργιο αλλά και το μέλος μας κο Πίπλιο Παναγιώτη για την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους, ο μεν πρώτος στη Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών, του Τμήματος Φυσικής, του Πανεπιστημίου Κρήτης και ο δεύτερος στο Τμήμα Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, του Πανεπιστημίου Κρήτης. Να σημειωθεί ότι στην τελετή αποφοίτησης του κου Πίπλιου, το διαιτητικό στοιχείο ήταν έντονο και τις εντυπώσεις κέρδισαν οι ήχοι από τις σφυρίχτρες των μελών συναδέλφων του κου Πίπλιου. Με την επιτυχία τους αυτή, οι κοι Χουλιάρας και Πίπλιος απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι εκτός από ακέραιοι χαρακτήρες και καλοί διαιτητές, είναι και καλοί επιστήμονες.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. τους εύχονται καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία σε ότι κι αν αποφασίσουν να ακολουθήσουν στη ζωή τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News