Έτσι πήρε την ιστορική πρόκριση το ΑΣΚΑ Ηράκλειο

Μπάσκετ
Έτσι πήρε την ιστορική πρόκριση το ΑΣΚΑ Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ραντεβού με τον... Νίκο Γκάλη στις 1-2 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη...

Η μεγάλη νίκη-πρόκριση στο final 4 του 20ου Κυπέλλου Ελλάδος που διοργανώνεται από την ΟΣΕΚΑ ήρθε για την ομάδα του ΑΣΚΑ Ηράκλειο στη 2η συμμετοχή της στο θεσμό!

Το ΑΣΚΑ Ηράκλειο, κατάφερε να κερδίσει στην προημιτελική φάση του κυπέλλου την ομάδα των Τρικάλων σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του στα “Δύο Αοράκια” με τελικό σκορ 70-49. Ένα σκορ που δηλώνει και το πόσο έχει μεγαλώσει αυτή η ομάδα...

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο ήταν για μια ακόμα φορά συγκινητική. Η στήριξή του σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι ήταν πολύ σημαντική και η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωσή της "ευχαριστεί τόσο τους φιλάθλους όσο και τους φορείς του τόπου που είναι κοντά της"...

Η ακτινογραφία του αγώνα:

Διαιτητές : Αρτεμάκη - Ξυλάς

Α.Σ.Κ.Α. Ηράκλειο:  Χατζηδάκης, Κυριακούδη (βοηθός προπονητή) , Χατζηδάκης 27, Γαστεράτος 2 ,Χουρδάκης, Μαράκης, Σέβτσοφ 6, Σταματάκης 19, Χριστόφορος 4, Στυλιανακάκης 9, Ψαράκης.

Αστέρας Τρικάλων: Χατζής 12, Καραμπίνας, Μανώλης, Τσίπρας 6, Φιλίππου 19, Ορέστης 2, Βλαχάβας 10

Με τη νίκη αυτή το ΑΣΚΑ Ηράκλειο ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη καθώς θα συμμετέχει στο final 4 του 20ου Πανελλήνιου Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία του! Στις 1-2 Δεκεμβρίου, στο Nick Galis Hall (Αλεξάνδρειο) θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες για την ανάδειξη του 20ου Κυπελλούχου Ελλάδος όπου τα ζευγάρια έπειτα τα χθεσινά αποτελέσματα είναι : ΑΣΚΑ Ηράκλειο - ΠΑΣΚΑ (Αθήνα) και  Άρης (Θεσσαλονίκη) - Άτλας (Αθήνα)

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες αλλά ήδη είναι γνωστό πως τους αγώνες θα παρακολουθήσει ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος και θα κάνει το τζάμπολ στον τελικό. Στόχος λοιπόν για το ΑΣΚΑ Ηράκλειο... καταρχήν ο τελικός και γιατί όχι και η κούπα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News