Από σήμερα έχει και μπάσκετ με δύσκολη πρώτη αποστολή για το Ρέθυμνο

Μπάσκετ
Από σήμερα έχει και μπάσκετ με δύσκολη πρώτη αποστολή για το Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοίγει σήμερα η αυλαία για το Ρέθυμνο Cretan Kings που αγωνίζεται εκτός έδρας στις 15:45 κόντρα στον ΠΑΟΚ (ΕΡΤ2 BL Show και διαδικτυακά από το ΕΡΤ PLAY1).

Στην αποστολή δεν είναι ο Ανδρέας Χριστοδούλου και Αλέξανδρος Σιγκούνας λόγω τραυματισμών. Ο Χριστοδούλου τραυματίστηκε στον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στην Κύμη, και η μαγνητική στην οποία επιβλήθηκε δείχνει οστικό οίδημα στον έξω μηριαίο κόνδυλο, με την επιστροφή του να υπολογίζεται στο παιχνίδι απέναντι στο Λαύριο.

Επίσης ο Σιγκούνας τραυματίστηκε στο ίδιο ματς έπειτα από μια σύγκρουση, αποκομίζοντας πρόβλημα στον αυχένα, και θα είναι στη διάθεση του κόουτς Μυκονιάτη στην επόμενη αναμέτρηση. Τη 12άδα θα συμπληρώσει ο νεαρός Ρεθυμνιώτης καλαθοσφαιριστής Νάσος Καλαϊτζάκης στην παρθενική του συμμετοχή.

«Για μας είναι σαφώς ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όχι μόνο επειδή θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα εκτός έδρας. Πάντα η πρεμιέρα, είτε παίζεις εκτός είτε εντός έδρας, είναι δύσκολη και ειδικά όταν οι ομάδες είναι καινούργιες, όπως και η δική μας, ανεβάζοντας τον βαθμό δυσκολίας. Πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα», δήλωσε για την αναμέτρηση ο Σταύρος Μυκονιάτης, ενώ ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης συμπλήρωσε: «Είναι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη 100%. Όμως εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ μετά το παιχνίδι Κυπέλλου. Κυρίως από τις ήττες βλέπεις τα λάθη και βελτιώνεσαι. Οπότε δε λέω ότι μας έγινε μάθημα η ήττα στο Κύπελλο, αλλά σίγουρα μας έκανε να δούμε πολλά σημεία μέσα στο παιχνίδι που πρέπει να διορθώσουμε και μπορούμε να το κάνουμε».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών:

Σήμερα: 15:45 ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο, 15:45 Κολοσσός Ρ.-Προμηθέας Π., 17:00 Παναθηναϊκός-Ήφαιστος Λήμνου, 18:00 Περιστέρι-ΑΕΚ.

Αύριο: 17:00 Ολυμπιακός-Χολαργός, 18:00 Λαύριο-Άρης, 18:00 Πανιώνιος-Κύμη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News