Mε Χάποελ Ιερουσαλήμ απόψε στα «Δύο Αοράκια» ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ
Mε Χάποελ Ιερουσαλήμ απόψε στα «Δύο Αοράκια» ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αντιμετωπίζει τον γιο του…

Πρεμιέρα σήμερα στο 3rd International Tournament στο κλειστό στα «Δύο Αοράκια» και ο Ολυμπιακός στις 20:30 (cosmote sport 4) την Χάποελ Ιερουσαλήμ .

Οι ερυθρόλευκοι τόσο στο σημερινό παιχνίδι όσο και σε αυτό της Κυριακής (με μια εκ των Ούνιξ Καζάν- Γαλατασαράι) θα έχουν την ευκαιρία να δουν την αγωνιστική τους ετοιμότητα αφού θα παραταχθούν με πιο πλήρη σύνθεση σε σχέση με τα φιλικά στη Μάλαγα όπου απουσίασαν ο ασθενής Γουίλιαμς-Γκος και οι διεθνείς Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μάντζαρης, Βεζένκοφ, Στρέλνιεκς και Τίμα.

Εκτός έχει τεθεί ο Κώστας Παπανικολάου που λόγω οστικού οιδήματος θα απέχει από τη δράση για 15- 20 ημέρες.

Σε ότι αφορά την σημερινή αντίπαλο του Ολυμπιακού εκτός από τον Ταμίρ Μπλατ, γιο του τεχνικού των ερυθρολεύκων, έχει αξιόλογο υλικό. Στον πάγκο της βρίσκεται ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού και νυν ομοσπονδιακός τεχνικός του Ισραήλ, Όντεντ Κάτας, ενώ στο ρόστερ της ξεχωρίζουν οι γηγενείς Λιόρ Ελιγιάχου, Μπαρ Τίμορ και Γιόγκεφ Οχαγιόν, αλλά και γνώριμοι ξένοι όπως ο παλιός σούτινγκ γκαρντ του Παναθηναϊκού Τζέιμς Φελντέιν, ο γκαρντ Τζέι Κόβαν Μπράουν που πέρασε από ΑΕΚ και ΚΑΟΔ και ο σέντερ Τζος Όουενς που έπαιξε επίσης στην «Ένωση».

Το πρώτο παιχνίδι του τουρνουά έχει οριστεί για τις 18:00 όπου η Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη θα αντιμετωπίσει την Γαλατάσαραϊ .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News