Συναντήθηκε με τον γιο του στα «Αοράκια» ο Μπλατ

Μπάσκετ
Συναντήθηκε με τον γιο του στα «Αοράκια» ο Μπλατ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τεχνικός του Ολυμπιακός θα έχει αντίπαλο αύριο τον Ταμίρ που αγωνίζεται στην Χάποελ…

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από το πρωί η αποστολή το Ολυμπιακού για το 3ο "International Basketball Tournament Crete" που ξεκινάει αύριο στο κλειστό στα «Δύο Αοράκια».

Η αποστολή των ερυθρολεύκων βρέθηκε το απόγευμα στο κλειστό του Ηρακλείου όπου προπονήθηκε με τον τεχνικός της ομάδας Ντέιβιντ Μπλατ να είναι από τα κεντρικά πρόσωπα.

Ο 59χρονος Αμερικανοϊσραηλινός κόουτς συνάντησε και τον γιο του Ταμίρ που αγωνίζεται στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, την οποία θα αντιμετωπίσει αύριο το βράδυ (20:30)ο Ολυμπιακός.

Αναφερόμενος νωρίτερα ο Ντέιβιντ Μπλατ στην αυριανή αναμέτρηση, δεν έκρυψε την συγκίνηση του. "Σε προσωπικό επίπεδο, σας λέω ειλικρινά πως θα είναι πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα και λίγο συναισθηματική. Προφανώς επειδή παρακολουθούσα τον Ταμίρ να μεγαλώνει, έχω δει την πρόοδό του και εδώ στην Κρήτη τον ξέρετε, τον είδατε τι έκανε πέρυσι με την Εθνική ομάδα U20 του Ισραήλ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διοργανώσατε.

Έχει γίνει ένας πολύ καλός παίκτης και είμαι ένας περήφανος πατέρας που θα πρέπει να κοουτσάρει εναντίον του! Αυτό είναι και καλό και κακό... Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που μου συμβαίνει αυτό. Το είχα ονειρευτεί και τώρα θα γίνει πραγματικότητα", τόνισε ο Ντέιβιντ Μπλατ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News