Πανδαισία "Αστέρων" του μπάσκετ στο Ηράκλειο!

Μπάσκετ
Πανδαισία "Αστέρων" του μπάσκετ στο Ηράκλειο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πανδαισία αγώνων κορυφαίου ευρωπαϊκού επιπέδου συνεχίζεται στα «Δύο Αοράκια» κάνοντας ευτυχείς τους φίλους του μπάσκετ. Την Πέμπτη, οπότε καταφθάνουν στο Ηράκλειο οι αποστολές των ομάδων αλλά και φιλοξενούμενοι guest stars παγκοσμίου ακτινοβολίας, μέχρι το μεγάλο τελικό το βράδυ της Κυριακής, η Κρήτη θα δονείται στους ρυθμούς του 3ου Διεθνούς Τουρνουά μπάσκετ (International Basketball Tournament Crete).

Οι διοργανωτές πέτυχαν και αυτή τη φορά να δώσουν κίνητρα στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες (Παρασκευή και Κυριακή) με εκπτώσεις στις τιμές των εισιτηρίων (βλέπε ρεπορτάζ) και εν προκειμένω σε όσους θελήσουν να βρεθούν στο «ναό» του μπάσκετ της πόλης και τις δύο ημέρες.

Ολυμπιακός , Ούνικς Καζάν, Γαλατασαράι και Χαποέλ Ιερουσαλήμ δοκιμάζουν πλήρεις τις δυνάμεις τους πριν την έναρξη των επίσημων ευρωπαϊκών τους προκλήσεων, παίζοντας –σε αυτό το τελικό στάδιο προετοιμασίας με όλους τους διεθνείς αστέρες στη σύνθεσή τους.

Είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός του Ντέιβιντ Μπλατ θα αγωνιστεί με όλους τους παίκτες του (εκτός από τον τραυματία Αγραβάνη), καθώς στα φιλικά με το Ρέθυμνο, τη Μάλαγα και τη Ρεάλ απουσίαζαν οι διεθνείς.

Αυτονόητα, μέγα ενδιαφέρον προκαλεί η μονομαχία πατέρα και γιου την Παρασκευή και εν προκειμένω του προπονητή του Ολυμπιακού με τον γιο του Ταμίρ που εντάχθηκε φέτος ως παίκτης στην Χαποέλ Ιερουσαλήμ.

Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει σε αυτό το τουρνουά να φιλοξενούν σπουδαίο όνομα, που έχει μπει επισήμως στο κλαμπ των κορυφαίων παικτών όλων των εποχών και αυτό αποτελεί μια πολύκροτη έκπληξη που μένει να ανακοινώσουν, μαζί με άλλες εκδηλώσεις που θα προκαλέσουν μέγα ενδιαφέρον, μαζί με αυτό καθαυτό το αγωνιστικό μέρος του τουρνουά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News