Μπάσκετ

Σκουρτόπουλος : Καταφέραμε να θέλουν όλοι να έρθουν στην Εθνική

«Θέλουμε να έχουμε στα τελικά την καλύτερη δυνατή ομάδα», είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός

Στην αγάπη που έχουν οι διεθνείς για την Εθνική ομάδα και το εθνόσημο στάθηκε ο Νίκος Σκουρτόπουλος μετά τη σπουδαία νίκη στην Τιφλίδα επί της Γεωργίας και την πρόκριση στο Παγκόμιο.

«Πετύχαμε την πρόκριση πολύ γρήγορα και σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Διαλέξαμε κάποια πιο ευέλικτα σχήματα, πήγαμε πολύ στο παιχνίδι με τα γκαρντ, λειτουργήσαμε καλύτερα από ό,τι με τα ψηλά παιδιά και κερδίσαμε. Όμως έχουμε δύο ψηλούς πολύ ελπιδοφόρους και πρέπει να τους στηρίξουμε. Ο Καλάθης και ο Σλούκας είναι κορυφαία γκαρντ, είτε παίζουν μαζί είτε ο καθένας μόνος του. Ο τρόπος που ήρθε η νίκη και η πρόκριση ήταν γλυκός. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, είχαμε και την ατυχία με τον Μάντζαρη, αλλά έτσι όπως πήγε το ματς αγριέψαμε και θέλαμε τη νίκη σαν τρελοί. Λειτουργήσαμε πολύ καλά και κερδίσαμε. Θέλουμε να έχουμε στα τελικά την καλύτερη δυνατή ομάδα.

Το κάλεσμα είναι για όλους. Ζυγίζουμε τα πάντα, συμπεριφορά, αγωνιστική κατάσταση, αγωνιστική συμπεριφορά. Η λέξη που αντιπροσωπεύει καλύτερα την ομάδα είναι ότι τα παιδιά έχουν αγάπη για την Εθνική. Είναι τιμή για μένα που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας. Καταφέραμε να θέλουν όλοι να έρθουν στην Εθνική», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Σχόλια