Πλήρες το διεθνές τουρνουά μπάσκετ... με Μπλατ εναντίον Μπλατ

Μπάσκετ
Πλήρες το διεθνές τουρνουά μπάσκετ... με Μπλατ εναντίον Μπλατ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Και τώρα στο προσκήνιο το 3o διεθνές τουρνουά μπάσκετ (International Basketball Tournament Crete) προς απόλαυση των φιλάθλων της Κρήτης. Τα Δύο Αοράκια έχουν την τιμητική τους καθώς και σε αυτή τη διοργάνωση εμβέλειας, οι ομάδες έρχονται πλήρεις για τεστ κορύφωσης της προετοιμασίας τους. Οι προπονητές θα έχουν στη διάθεσή τους, όλους τους διεθνείς για να δοκιμάσουν τα σχήματά τους, πριν την έναρξη των εγχώριων και ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Γεγονός που προσδίδει μεγαλύτερη δυναμική στη διοργάνωση και ασφαλώς δελεάζει τους θεατές.

Ιδιαίτερο στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι την Παρασκευή στο παιγνίδι Ολυμπιακός – Χάποελ Ιερουσαλήμ (20:30), θα υπάρχει η αίσθηση (Ντέιβιντ) Μπλατ εναντίον (Ταμίρ) Μπλατ, καθώς ο νέος τεχνικός ηγέτης του Ολυμπιακού θα έλθει αντιμέτωπος με το γιο του που αγωνίζεται στην ομάδα του Ισραήλ.

Ο Ταμίρ Μπλατ θεωρείται από τα σπουδαία ταλέντα του ισραηλινού μπάσκετ, με τον  21χρονο γκαρντ, να είναι νέα μεταγραφή της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Θα έχει προηγηθεί στις 6 μ.μ. ο η ρωσοτουρκική μάχη Ούνιξ Καζάν- Γαλατσαράι, με την ελληνική μαεστρία του Δημήτρη Πρίφτη.

Την Κυριακή η κορύφωση με τον μικρό και μεγάλο τελικό θα συνοδεύεται από τις απονομές που δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα.

Γενικώς πρόκειται για ένα τουρνουά με πολύ ειδικά σημεία που συναρπάζουν τον θεατή και οι φίλοι του μπάσκετ ανεξαρτήτως συλλογικών προτιμήσεων, σίγουρα θα έχουν το ενδιαφέρον να δουν ζωντανά τα νέα στοιχεία του Μπλατ στον Ολυμπιακό, αφού πέρα από το «τρανζίσιον», η έμφαση στο γρήγορο παιχνίδι του μισού γηπέδου, με επιθέσεις που κυμαίνονται στα 7 με 12 δευτερόλεπτα, με εκτέλεση μετά το πρώτο σκριν, είναι συναρπαστικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News