H 12άδα της Γεωργίας για το ματς με την Εθνική μας

Μπάσκετ
H 12άδα της Γεωργίας για το ματς με την Εθνική μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ηλίας Ζούρος γνωστοποίησε την αποστολή για τα παιχνίδια με Ισραήλ και Ελλάδα

Κατέληξε ο Ηλίας Ζούρος στους 12 παίκτες που θα έχει μαζί τους στους πρώτους δύο αγώνες της δεύτερης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δύο ημέρες πριν από το πρώτο ματς με το Ισραήλ (13/9) ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γεωργίας ανακοίνωσε την τελική 12άδα, αυτή δηλαδή που θα έχει και στο παιχνίδι με την Ελλάδα τρεις ημέρες αργότερα στην Τιφλίδα (16/9).

Ο Ζούρος είχε καλέσει αρχικά 19 παίκτες στην προετοιμασία, η οποία άρχισε στην Τιφλίδα στις 31 Αυγούστου. Οι 12 που θα έχει στα ματς με Ισραήλ και Ελλάδα είναι οι εξής: Γκιόργκε Τσιντσάντζε, Ράτι Αντρονικασβίλι, Ντούντα Σανάτζε, Ματ Τζάνινγκ, Μιχαήλ Κόκουα, Μεράκ Μποκολισβίλι, Λέβαν Πασάτσια, Μιχαήλ Μπερισβίλι, Τόρνικε Σενγκέλια, Ίλια Λονταρίτζε, Γκιόργκι Σερμαντίνι, Γκόγκα Μπιτάτζε.

Η Γεωργία ολοκλήρωσε την πρώτη φάση με ρεκόρ 2-4 και βρίσκεται σε μειονεκτική θέση στον 12ο όμιλο, από τον οποίον θα πάρουν την πρόκριση για την τελική φάση οι πρώτες τρεις ομάδες. Η κατάταξη μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης έχει ως εξής: 1. Γερμανία (6-0), 2. Ελλάδα (6-0), 3. Σερβία (4-2), 4. Ισραήλ (3-3), 5. Γεωργία (2-4), 6. Εσθονία (2-4).

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News