Πρίντεζης: Έχουμε χρόνο για να είμαστε έτοιμοι με Σερβία

Μπάσκετ
Πρίντεζης: Έχουμε χρόνο για να είμαστε έτοιμοι με Σερβία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εφόσον η Εθνική προκριθεί στο Παγκόσμιο, αυτή θα είναι πιθανότατα η τελευταία εμφάνιση του έμπειρου παίκτη με το εθνόσημο…

Θέλει λίγο χρόνο η Εθνική ομάδα για να βρει τη χημεία της όπως τονίζει ο Γιώργος Πρίντεζης μετά τη σημερινή νίκη επί του Μαυροβουνίου και τα δύο πρόσωπα που παρουσίασε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Μάλιστα ο φόργουορντ του Ολυμπιακού είπε πως εφόσον η Εθνική προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019, θα είναι η τελευταία φορά που θα φορέσει το εθνόσημο.

«Πάντα είναι δύσκολο όταν παίζεις με μόνο δύο προπονήσεις. Η Εθνική ομάδα φημιζόταν για τη χημεία της και αυτό δεν βγαίνει όπως το θέλουμε. Έχουμε χρόνο για να βρούμε τους αυτοματισμούς μας και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τη Σερβία. Οι αντίπαλοι είχαν παίξει ένα ακόμα φιλικό. Εμείς μπήκαμε αδικαιολόγητα άσχημα στο παιχνίδι. Με ομάδες και σε τουρνουά λίγων ημερών πρέπει τα απλά πράγματα να τα κάνεις καλά. Είναι μικροί αυτοματισμοί που βοηθούν για να κερδίσεις», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης.

Για την προσωπική του απόδοση: «Το θέμα είναι να βελτιωνόμαστε σαν ομάδα, αν βρίσκουμε τον εαυτό μας και να κερδίσουμε το παιχνίδι με τη Σερβία για να κλειδώσουμε την πρόκριση στην τελική φάση».

Για την παρουσία του στα προκριματικά: «Είναι η πρώτη φορά που μας δίνεται η δυνατότητα να έρθουμε. Είναι πολύ δύσκολο, ειδικά πέρυσι δεν υπήρχε η δυνατότητα. Τώρα κάνουμε ένα μικρό μπρέικ από την προετοιμασία και δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας με την Εθνική. Και ταυτόχρονα να βρεθούμε μεταξύ μας. Όσο πιο γρήγορα βρούμε τον αυτοματισμό μας τόσο το καλύτερο».

Για αν το παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 θα είναι η τελευταία μεγάλη πρόκληση με την Εθνική: «Λογικά θα είναι η τελευταία πρόκληση. Επειδή είμαι ρεαλιστής, ξέρω όταν έρθει η ώρα θα πω πότε να σταματήσω. Να δούμε το επόμενο καλοκαίρι, αν περάσει και η σεζόν και βλέπουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News