Σκουρτόπουλος: Να εμφανιστούμε έτοιμοι με Σερβία

Μπάσκετ
Σκουρτόπουλος: Να εμφανιστούμε έτοιμοι με Σερβία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε ότι ο Ντόρσεϊ είναι λογικό να είναι έξω από τα νερά του…

H Εθνική ομάδα προσπαθεί να βρει ρυθμό ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της στα παράθυρα, όπως τόνισε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά το χθεσινό φιλικό επί του Μαυροβουνίου.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική μετά από τρεις προπονήσεις και ένα ταξίδι, ενώ έχουμε και παίκτες που δεν έχουν αρχίσει καν προετοιμασία. Επιλέξαμε να δώσουμε αυτά τα φιλικά για να βρούμε ρυθμό μέσα από τις αντιξοότητες ενός αγώνα, γιατί στην προπόνηση μπορεί να φαίνονται όλα καλά. Βγάλαμε αρκετά συμπεράσματα, αλλά έπρεπε να κερδίσουμε και το παιχνίδι. Η νίκη είναι σημαντική, είτε σε φιλικό είτε σε επίσημο. Είναι βαριά η φανέλα. Χάσαμε αρκετά σουτ, είχαμε κάποια προβλήματα στις συνεργασίες στην άμυνα που δεν προλάβαμε να δουλέψουμε, αλλά δεν είχαμε και δικαιολογία για να είμαστε χαλαροί. Θέλουμε να εμφανιστούμε με τη Σερβία όπως πρέπει να είμαστε», είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός που αναφέρθηκε και στο Ντόρσεϊ

«Ο Ντόρσεϊ είναι λογικό να είναι έξω από τα νερά του, γι’ αυτό επιλέξαμε να τον φέρουμε. Είναι λογικό, είναι διαφορετικό το μπάσκετ στην Αμερική από την Ευρώπη. Αυτό χρειάζεται χρόνο και προπόνηση. Ο Τάιλερ έχει μεγάλη διάθεση και θέλουμε να τον βάλουμε στην ομάδα. Η Γαλλία είναι πιο δυνατή ομάδα από το Μαυροβούνιο, παίζει πολύ ελεύθερο παιχνίδι, με πολλές αλλαγές στην άμυνα, αλλά είναι πιο προχωρημένοι από μας σε επίπεδο μονταρίσματος. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε συμπεράσματα και να κερδίσουμε. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε για να επαληθεύσουμε την κατάσταση που έχουμε δημιουργήσει από την πρώτη φάση με τα αποτελέσματά μας, ώστε να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την πρόκριση στα τελικά».

Σήμερα στις 19:30 η Εθνική δίνει το δεύτερο φιλικό της στο Παρίσι, κόντρα στην ισχυρή Γαλλία και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα έχει και πάλι την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News