Ξεκινάει η προετοιμασία της Εθνικής με προορισμό τα "Δύο Αοράκια"

Μπάσκετ
Ξεκινάει η προετοιμασία της Εθνικής με προορισμό τα "Δύο Αοράκια"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αύριο το πρώτο ραντεβού των διεθνών πριν την αναχώρηση για τα φιλικά στο Παρίσι

H πρώτη συνάντηση ενόψει των αγώνων με την Σερβία (13/9) και την Γεωργία (16/9) για την δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα γίνει αύριο το πρωί στην Εθνική Ανδρών. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχει δώσει ραντεβού με τους διεθνείς στο ΟΑΚΑ, όπου θα κάνει την Τετάρτη και την Πέμπτη (5-6/9) δύο προπονήσεις, πριν αναχωρήσει για το Παρίσι (7/9) για φιλικούς αγώνες.

Στην πρωτεύουσα της Γαλλίας η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο (8/9, 19:00) και την Γαλλία (9/9, 19:30), θα επιστρέψει στην Αθήνα την επόμενη μέρα (10/9) και την Τρίτη 11/9 θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο, όπου θα αντιμετωπίσει στις 13 του μηνός την Σερβία. Μία ημέρα αργότερα (14/9) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει για την Τιφλίδα, όπου θα δώσει το δεύτερο παιχνίδι για το τέταρτο "παράθυρο" της προκριματικής φάσης με την Γεωργία (17/9).

Οι 14 παίκτες που έχουν κληθεί από τον προπονητή της Εθνικής, Θανάση Σκουρτόπουλο, είναι οι εξής: Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Νικ Καλάθης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Γιάννης Μπουρούσης, Ντίνος Μήτογλου, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Σλούκας.

Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα ολοκλήρωσε την πρώτη φάση με ρεκόρ 6-0 και συμμετέχει στον 12ο όμιλο της δεύτερης μαζί με την Γερμανία (6-0), την Σερβία (4-2), το Ισραήλ (3-3), την Εσθονία (2-4) και την Μεγάλη Βρετανία (2-4). Με τρεις ομάδες να προκρίνονται από κάθε όμιλο, η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου παραπάνω από μία νίκη προκειμένου να πάρει το "εισιτήριο" για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η οποία θα γίνει το 2019 στην Κίνα.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News