default-image

Ο Τζόρτζεβιτς για την Εθνική ενόψει του αγώνα στα "Δύο Αοράκια"

Μπάσκετ
Ο Τζόρτζεβιτς για την Εθνική ενόψει του αγώνα στα "Δύο Αοράκια"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Ελλάδα και η Γερμανία είναι πολύ κοντά στο Παγκόσμιο Κύπελλο…»

Η εθνική Σερβίας πραγματοποίησε την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει των “παραθύρων” του Σεπτεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα (13/9) στο Ηράκλειο και την Εσθονία στο Βελιγράδι (16/9).

Εκ των 16 παικτών που έχει συμπεριλάβει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στην προεπιλογή, οι εννέα ήταν παρόντες (Νεμάνια Μπιέλιτσα, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Νίκολα Κάλινιτς, Στέφαν Γιόβιτς, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Νεμάνια Νέντοβιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Ιλιγια Τζόκοβιτς, με τους υπόλοιπους επτά (Μιλοσάβλιεβιτς, Γέλοβατς, Μιλουτίνοφ, Μίτσιτς, Αβράμοβιτς, Τοντόροβιτς, Λούκοβιτς) να ενσωματώνονται από την Δευτέρα (3/9) ως το Σάββατο (8/9).

“Ηλπιζα ότι σε αυτά τα παράθυρα θα είχαμε μεγαλύτερη λίστα και ότι θα είμαστε πλήρεις κι όλοι οι παίκτες θα έπαιρναν άδεια από τις ομάδες τους χωρίς πρόβλημα. Δυστυχώς μερικοί ακύρωσαν τη συμμετοχή τους, μερικοί έπρεπε να ακούσουν τις ομάδες τους, όπως συνέβη με Τεόντοσιτς και Μαριάνοβιτς. Δεν θα είναι εδώ. Ασφαλώς μιλάμε σταθερά γι’ αυτό, όμως πρέπει να τελειώσουμε την ιστορία και να στραφούμε στην πρώτη μας υποχρέωση που είναι κόντρα στην Ελλάδα” τόνισε ο “Σάλε” στο περιθώριο της “πρώτης” και εξήγησε την ιδιαιτερότητα της περιόδου, αφού ακόμα οι παίκτες δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό.

“Αυτή τη στιγμή οι παίκτες έχουν λίγα ματς και δεν έχουν ρυθμό. Μερικοί δεν έχουν παίξει επίσημο αγώνα από τον Απρίλιο, όπως οι Μπογκντάνοβιτς, Μπιέλιτσα, Ραντούλιτσα”.

Οσο για την Ελλάδα και τους αντιπάλους της Σερβίας στη δεύτερη φάση των προκριματικών τόνισε: “Περιμένουμε αυτά που ακολουθούν και να συγκεντρωθούμε στα δύο ματς που έρχονται. Η Ελλάδα έχει ενισχυθεί με παίκτες από την Ευρωλίγκα, όπως και σε προηγούμενα παιχνίδια. Η Ελλάδα και η Γερμανία είναι πολύ κοντά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού έχουν 6/6 κι εμείς είχαμε το άτυχο παιχνίδι με τους Γερμανούς στο Νόβι Σαντ”.

Πηγή: eurohoops.net

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News