Αλλαγές στο τεχνικό τιμ του Ηροδότου  

Μπάσκετ
Αλλαγές στο τεχνικό τιμ του Ηροδότου  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφού τακτοποιήθηκαν τα διοικητικά στον Ηρόδοτο, με τον Γιάννη Πρωτογεράκη να αναλαμβάνει χρέη προέδρου μετά την παραίτηση του Γιάννη Τζαμούση, ήρθε η ώρα να μπει μια τάξη και στις ομάδες μπάσκετ της ομάδας.

Η αρχή έγινε με τους προπονητές, καθώς ανακοινώθηκαν αποχωρήσεις και παραμονές. Έκπληξη αποτέλεσε η απομάκρυνση του Μανόλη Σηφομιχελάκη, αλλά και της Μαρίας Δεδελετάκη από το προπονητικό τιμ, ενώ εκτός ομάδας τέθηκε και ο Ιωάννης Πετεινός. Αντίθετα, επέστρεψε ο Βασίλης Τσαγκαράκης και παρέμειναν οι Μαρία Γιαλούση, Νατάσα Μάλλου, Γιάννης Λαδουκάκης και Γιάννης Ροδουσάκης. Προ των πυλών φαίνεται ότι είναι ένας προπονητής εκτός Κρήτης, που θα διδάξει φέτος στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Κι άλλες ανανεώσεις

Δύο ακόμη ανανεώσεις έκανε γνωστές η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, καθώς και τη νέα σεζόν θα φορούν τα ασπρόμαυρα οι Χρήστος Καρλάφτης και Κώστας Πάλλης. Ο πρώτος έκανε αισθητή την παρουσία του την περυσινή σεζόν πετυχαίνοντας σημαντικά καλάθια, ενώ ο δεύτερος δίνει εμπειρία και ποιότητα στη ρακέτα της ηρακλειώτικης ομάδας.

Βρήκαν νέα ομάδα

Στον ΚΑΟ Κορίνθου θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, την καριέρα του ο Ηλίας Θεοδωρίδης, ο οποίος, μετά από τρία χρόνια, έφυγε από το Ρέθυμνο Cretan Kings καθώς δεν πήρε τις ευκαιρίες που ήθελε. Ο Ηρακλειώτης γκαρντ φαίνεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Κορίνθου που θα αγωνιστεί στη Β' Εθνική. Εκεί θα βρει έναν γνωστό του, τον Γιάννο Τζάνη, που έχει αναλάβει βοηθός του Τάσου Νικητόπουλου, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι μάνατζερ της ομάδας είναι ο Σταύρος Δανιήλ που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Κρήτη και έχει δεσμούς με το νησί.

Στη Β' Εθνική θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν και ο Μάνος Πλακογιαννάκης, καθώς συμφώνησε με τον Κ.Σ. Γέφυρας. Ο Ιεραπετρίτης αθλητής είχε μετακομίσει από την Ιεράπετρα στον ΠΑΟΚ και πέρυσι έπαιξε στο Μαρούσι.

Με τη νέα του ομάδα συμφώνησε και ο Κυριάκος Καρακωνσταντάκης, καθώς ανακοινώθηκε από τον Γλαύκο. Ο Ηρακλειώτης γκαρντ, που έκανε αισθητή την παρουσία του αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Εργοτέλη, έχει μια νέα πρόκληση μπροστά του. Πέρυσι αγωνίστηκε στον Εθνικό στην Α2.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News