Παρέμεινε στον Πανερυθραϊκό ο Χρήστος Σκάνδαλος

Μπάσκετ
Παρέμεινε στον Πανερυθραϊκό ο Χρήστος Σκάνδαλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Πανερυθραϊκό θα παραμείνει ο Χρήστος Σκάνδαλος. Ο Ηρακλειώτης γκαρντ έκανε μια πολύ καλή σεζόν πέρυσι κι έτσι η ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα της Ερυθραίας ήταν φυσικό επακόλουθο.

Μάλιστα ο παίκτης έκανε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του συλλόγου επισημαίνοντας: «Δεύτερη σεζόν που θα φοράω τη φανέλα του Πανερυθραϊκού και δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά μου γι' αυτό! Η πρώτη μου χρονιά μπορώ να πω ότι κύλησε κάτι παραπάνω από επιτυχημένα, τόσο για εμένα, όσο και για την ομάδα, και η ανανέωση της συνεργασίας μας ήταν φυσιολογική εξέλιξη... Βίωσα μια άψογη αντιμετώπιση από τους ανθρώπους του Πανερυθραϊκού, που από την πρώτη στιγμή με έκαναν να αισθάνομαι ότι αγωνίζομαι χρόνια στην ομάδα, ήταν πάντοτε στο πλευρό μου και εγώ, απ' την πλευρά μου, προσπάθησα να ανταποδώσω, δίνοντας την ψυχή μου για τον Πανερυθραϊκό.

Αυτή τη δεύτερη χρονιά μου θα παλέψω να γίνω ακόμα καλύτερος, να βελτιωθώ κι άλλο και να δώσω ακόμη περισσότερα, προκειμένου να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου ώστε να κάνουμε ένα βήμα πιο ψηλά! Καλή μας σεζόν!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News