default-image

Παρουσιάζει το βιβλίο του στο Αρκαλοχώρι ο Σκουντής

Μπάσκετ
Παρουσιάζει το βιβλίο του στο Αρκαλοχώρι ο Σκουντής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φέτος συμπληρώθηκαν 31 χρόνια από το Ευρωμπάσκετ του 1987 και οι αναμνήσεις από εκείνη την ιστορική στιγμή για τον ελληνικό αθλητισμό θα ζωντανέψουν σε λίγες ημέρες στο Αρκαλοχώρι.

Αίτιος για αυτός είναι ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Βασίλης Σκουντής με το βιβλίο του «Είμαστε πια πρωταθλητές», με την παρουσίασή του να πραγματοποιείται το Σάββατο 21 Ιουλίου στις 19:30 στο Συνεδριακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.

Την παρουσίαση διοργανώνουν ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Περιβάλλοντος, η ΕΚΑΣΚ, η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου και οι εκδόσεις “Ελληνοεκδοτική”.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Ζαχαρίας Καλογεράκης, ο πρόεδρος της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου Γιώργος Αποστολάκης, ο Β΄ αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του Αναπτυξιακού Προγράμματος ΕΚΑΣΚ Γιάννης Καλαϊτζάκης.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο προπονητής της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου Μιχάλης Καλαϊτζάκης, ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, προπονητής και πρωταθλητής Ευρώπης 1987 Νίκος Λινάρδος, ο προπονητής Γιώργος Κετσελίδης και ο συγγραφέας Βασίλης Σκουντής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News