default-image

«Κόπηκαν» εννέα από την Εθνική μπάσκετ

Μπάσκετ
«Κόπηκαν» εννέα από την Εθνική μπάσκετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ρυθμούς επίσημων αγώνων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 επιστρέφει η Εθνική ομάδα μπάσκετ.

Ενόψει των εκτός έδρας αγώνων με Ισραήλ (28/6) και Εσθονία (2/7) ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχει πλέον 15 παίκτες στην διάθεσή του, καθώς η 24μελής προεπιλογή μειώθηκε κατά εννέα στελέχη.

Εκτός αποστολής μένουν τελικά οι Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Κώστας Παπανικολάου, Ίαν Βουγιούκας, Ντούσαν Σάκοτα, Λεωνίδας Κασελάκης, Αντώνης Κόνιαρης, αλλά και οι ΝΒΑερ Κώστας Κουφός και Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Υπενθυμίζεται πως στην προεπιλογή δεν είχε συμπεριληφθεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που ξεκουράζει το ταλαιπωρημένο του γόνατο, αλλά και ο Γιώργος Παπαγιάννης, που προπονείται με τους Μπλέιζερς. Το ίδιο και ο Γιώργος Πρίντεζης, που δεν έχει καταστήσει σαφές αν θα αγωνιστεί ξανά με το εθνόσημο.

Αναλυτικά οι 15 παίκτες της προετοιμασίας είναι: Γιάννης Αθηναίου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Ντίνος Μήτογλου, Γιάννης Μπουρούσης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Χρήστος Σαλούστρος και Λίνος Χρυσικόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News