Τρομερός Ντουράντ και 3-0 οι Ουόριορς

Μπάσκετ
Τρομερός Ντουράντ και 3-0 οι Ουόριορς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mε ηγετική μορφή τον Κέβιν Ντουράντ, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς νίκησαν μέσα στο Κλίβελαντ με 110-102 τους Καβαλίερς και πλέον με 3-0 νίκες στους τελικούς του NBA βρίσκονται αγκαλιά με το πρωτάθλημα!

Σε αυτό το παιχνίδι ο Στέφ Κάρι δεν τράβηξε για τους Ουόριος με μόλις 11 πόντους (2/6 δίποντα και 1/10 τρίποντα), ωστόσο ο Κέβιν Ντουράντ ήταν τρομερός! Ο Ντουράντ έκανε ρεκόρ καριέρας στους τελικούς με 43 πόντους, ενώ είχε επίσης 13 ριμπάουντ και 7 ασίστ! Από 10 πόντους είχαν οι Γκριν, Τόμπσον, ΜακΓκι και Μπελ. Μάλιστα, οι Ουόριορς είχαν και την επιστροφή του Ιγκουοντάλα, ο οποίος έπαιξε για 22 λεπτά και τελείωσε το ματς με 8 πόντους.

Για το Κλίβελαντ ο «βασιλιάς» Λεμπρόν πάλευε μόνος του, κάνοντας το 10ο triple-double σε τελικούς και είναι ο μοναδικός παίκτης που το έχει καταφέρει. Ολοκλήρωσε το ματς με 33 πόντους (12/22δ., 1/6τρ., 6/7β), 11 ασίστ και 10 ριμπάουντ…

Πλέον θα πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να μην πάρουν οι Ουόριορς το πρωτάθλημα, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει να κάνει την ανατροπή στα Playoffs από το 3-0.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News