Μπάσκετ

Τουρνουά 3 on 3 για καλό σκοπό διοργανώνουν οι «ΑΤΑΧΤΟΙ»

To Εθελοντικό μας Σωματείο Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. αναμένεται στις 02/06-03/6, να πραγματοποιήσει 3on3 Basket Charity Tournament.

Σκοπός της δράσης είναι από τα έσοδα που θα μαζευτούν να αγοραστεί για την Παιδο-αιματολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, ένα Οξύμετρο Χειρός καθώς και να ενισχύσουν σε υλική μορφή ελλείψεις που υπάρχουν.

Πρεσβευτής της προσπάθειας αυτής του εθελοντικού σωματείου, θα είναι ο τέως παίκτης της Εθνικής Ελλάδος Κώστας Τσαρτσαρής, όπου θα παρευρεθεί και τις δυο ημέρες του τουρνουά στις εγκαταστάσεις του Ηράκλειο ΟΑΑ και θα προσφέρει χαρά, αυτόγραφα καθώς και εκπλήξεις σε μικρούς και μεγάλους.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι «ΑΤΑΧΤΟΙ»: Προσκαλούμε όλους τους φίλους του Μπάσκετ να έρθουν να στηρίξουν αυτήν την πολύ όμορφη προσπάθεια που ετοιμάζουμε και μέσα από την συμμετοχή τους να προσφέρουν. Γιατί είναι όμορφο μέσα από τον Αθλητισμό και την Ψυχαγωγία να ξέρεις ότι μπορείς να συνεισφέρεις για συνανθρώπους μας που χρειάζονται την στήριξη μας.

Κόστος συμμετοχής (ανά ομάδα):

για ηλικίες 18+ , 20€ η ομάδα (έως 4 άτομα) 
για ηλικίες από 12-17 ετών η συμμετοχή θα είναι 15€ (έως 4 άτομα).

Κατηγορία των Group : 1) 12-15 ετών , 2) 15-17+ ετών , 3) 18 έως 60plus, 4) Επαγγελματική κατηγορία

Σε κάθε συμμετέχοντα θα προσφέρεται μία αναμνηστική πάνινη τσάντα της δράσης μαζί με νεράκι και μπανάνα από υποστηρικτές μας. 

Πολλά δώρα για τους τρεις πρώτους νικητές ανά κατηγορία.

Σημείο Εγγραφών : στο Talos Plaza, σε ειδικό διαμορφωμένο κιόσκι.

Γίνε η αλλαγή που περιμένεις…. #oloimaziginomaste1

Μπορείτε να μάθετε για την ομάδα Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι στο www.ataxtoi.gr ή στο Facebook/ instagram / youtube : ataxtoi

Σχόλια