Ο Δημήτρης Μαυροειδής αφιέρωσε και στην Κρήτη το Ευρωπαϊκό της ΑΕΚ!

Μπάσκετ
Ο Δημήτρης Μαυροειδής αφιέρωσε και στην Κρήτη το Ευρωπαϊκό της ΑΕΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν μη τι άλλο, ο Δημήτρης Μαυροειδής δεν είναι απλά ένας κρίκος στην αλυσίδα της μπασκετικής ΑΕΚ! Είναι κάτι παραπάνω για την ομάδα που φέτος έκανε την επανάστασή της και πήρε Κυπελλο Ελλάδος και Eυρωπαϊκό (Champions League) στην επέτειο 50 ετών από το Καλλιμάρμαρο και την πρώτη ευρωπαική πρωτιά της Ένωσης και του ελληνικού αθλητισμού!

Ο Έλληνας σέντερ που έχει σπουδάσει γιατρός έδωσε και τη ψυχή του για να τα καταφέρει η ΑΕΚ! Και είχε μεγάλα αποθέματα αφού είναι γνήσιος Κρητικός! Μετά το τέλος του τελικού συναντήσαμε τον Δημήτρη στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και αυτός θέλησε να δώσει και... κρητικό χρώμα στην μεγάλη επιτυχία της ομάδας του, αφού με κάθε ευκαιρία θυμάται την καταγωγή του: "Σε κάθε μεγάλη στιγμή δε ξεχνάω τους δικούς μου ανθρώπους και την ιδιαίτερη πατρίδα μου. Είμαι Κρητικός και αγαπώ ολόκληρο το νησί! Ιδιαίτερα βέβαια τα μέρη της Νεάπολης Λασιθίου! Αφιερώνω λοιπόν σε ολόκληρη την Κρήτη την επιτυχία, στους δικούς μου στο νησί που χάρηκαν με τη χαρά μου αλλά και στους πολλούς ΑΕΚτζήδες που έχει η μεγαλόνησος"!

Μάλιστα ο Μαυροειδής όπως θα δείτε και στην ένθετη φωτογραφία μέσα στους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια κρατούσε και μια μπλούζα τoυ club της Original 21 στο Ηράκλειο...

Kαι ο "γιατρός" όπως βλέπετε, έδειχνε  με καμάρι την πλευρά της που έχει την Κρήτη!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News